Crin face glume pe seama lui Ludovic. Orban, accesul interzis la petrecerea de partid

Redactor:
Liliana Ruse
Crin face glume pe seama lui Ludovic. Orban, accesul interzis la petrecerea de partid
Președintele PNL Crin Antonescu este relaxat. Simte că are partidul de partea lui, în disputa cu prim-vicele Ludovic Orban pe tema modului în care va fi aleasă noua echipă de conducere - pe listă sau individual.

Președintele PNL Crin Antonescu este relaxat. Simte că arepartidul de partea lui, în disputa cu prim-vicele Ludovic Orban petema modului în care va fi aleasă noua echipă de conducere – pelistă sau individual. La ședința Comitetului Național Executiv,Antonescu l-a luat peste picior pe Orban, în fața presei și azecilor de membri ai CN, bătând apropouri la lupta disperată aprim-vicepreședintelui liberal pentru a-și păstra funcția, pe carepreședintele PNL ar dori s-o desființeze. „Luați loc, domnilor, careprezentanții noștri din presă să vadă armonia, de la o poștă șisă le transmită oamenilor să fie liniștiți. Domnul Popa (OctavianPopa, șeful PNL Tulcea – n.red.), veniți aproape de mine. Hai, hai,hai! Acum e momentul. Vino încoace, am un loc liber. Uite-l aici”,a spus Antonescu râzând și indicând locul liber din dreapta sa.Orban venea agale la ședință, dar, auzindu-l pe Antonescu, a grăbitpasul și și-a ocupat locul. Crin Antonescu i-a spus lui Popa, lamicrofon: „Dacă nu te-ai grăbit, ai pierdut ocazia. Dar vor mai fiocazii”.

Orban a bombănit și a sperat că momentul penibil va trece. N-aavut noroc, pentru că seniorul Mircea Ionescu-Quintus n-a prinsironia lui Crin Antonescu. „Crin, fii atent, că ai zis că e un locliber, iar se interpretează…”, a remarcat el. Orban n-a mai pututsă tacă: „Orice loc e liber”.

Ulterior, președintele PNL le-a spus ziariștilor că gluma eramenită să testeze reflexele colaboratorilor săi: „Glumă, glumă, darimediat a apărut domnul Orban, ca să continuăm să glumim. Am vrutsă verific în continuare reflexele colaboratorilor mei și suntbune”.

Orban insistă să candideze la prim-vicepreședinte.Oamenii lui Crin îi sar în cap

Înaintea CExN, Orban insista că singura funcție de care esteinteresat e cea de prim-vicepreședinte și nu voia cu niciun chip săia în calcul faptul că ea va fi desființată. „Eu consider căfiecare membru al conducerii PNL trebuie să fie ales în bazacandidaturii individuale. (…) De ce să punem răul în față?! Îmidoresc ca întreaga conducere să fie aleasă individual, iar eu săcandidez la funcția de prim-vicepreședinte”, a afirmat Orban.

La reuniunea Consiliului, nu s-a suflat un cuvânt despremodificarea statutului. În schimb, lideri de organizații apropiațiai lui Antonescu l-au atacat pe Ludovic Orban pentru că se amestecăîn filiale. Marian Petrache, șeful PNL Ilfov, i-a reproșat că-lsusține pe primarul comunei Jilava, care fusese scos din conducereafilialei. Victor Paul Dobre, liderul PNL Galați, a avut și elnemulțumiri. Lui Orban i-a fost imputat amestecul și înorganizațiile din Hunedoara, Botoșani, Bistrița și Gorj.Prim-vicele PNL a răspuns tuturor criticilor invocând faptul că areatribuții statutare și că, de fiecare dată, a avut în minte binelepartidului. „Să fie clar, de fiecare dată când un membru alpartidului mă sună, eu răspund”, a spus Orban.

La final, prim-vicele liberal a primit o altă lovitură: nu afost invitat la masa pe care Antonescu le-a oferit-o președințilorde filiale după ședință, la hotelul Residence, acolo unde, anultrecut, Crin și Ludovic au pus la cale înlăturarea lui CălinPopescu-Tăriceanu de la președinția PNL.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
Noul protocol de tratament pentru SARS-CoV-2, publicat. În ce condiții se recomandă Remdesivirul
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Atenție, români. Te trezești cu Poliția la ușă dacă pe Google cauți așa ceva
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Britney Spears este „gata să preia mai mult controlul” asupra vieții sale în 2021!
Inchide