Dăncilă anunță: Nu îmi retrag candidatura la prezidențiale

Redactor:
Teodor Bobei
Dăncilă anunță: Nu îmi retrag candidatura la prezidențiale
Liderul PSD Viorica Dăncilă a anunțat categoric că nu își va retrage candidatura pentru alegerile prezidențiale, deoarece a existat un vot în acest sens în Comitetul Executiv Național iar colegii săi își doresc un candidat social-democrat la scrutinul din toamnă.

„Nu, categoric nu, atâta timp cât a existat un vot în Comitetul Executiv Național și cât toți colegii își doresc să aibă un candidat din partea PSD, nu am luat în calcul acest lucru. Nu am discutat cu domnul Călin Popoescu Tăriceanu despre candidaturi în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Liderii PSD s-au reunit luni într-o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discuțiilor a inclus soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.

Un punct impotant cu care Dăncilă și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu nu au fost de acord este că fiecare partid și-a anunțat propriul candidat la prezidențiale. Ambii lideri și-au exprimat dorința pentru un candidat comun al coaliției la scrutinul din toamnă.

 

Inchide