Dăncilă anunță un parteneriat public-privat pentru realizarea unui aeroport în zona Galațiului

Redactor:
Corespondenti
Dăncilă anunță un parteneriat public-privat pentru realizarea unui aeroport în zona Galațiului
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Galați, că va avea, la sfârșitul săptămânii, o întâlnire cu investitori, pentru realizarea unui parteneriat public - privat, în vederea realizării unui aeroport între orașele Galați, Brăila și Focșani.

Întrebată dacă a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a promis, în luna mai, la Galați, că se are în vedere construirea unui aeroport între orașele Galați, Brăila și Focșani, premierul Viorica Dăncilă a răspuns că o întâlnire cu investitori va avea loc duminică, iar alta peste două săptămâni.

„Avem mai multe soluții pentru acest aeroport, chiar duminică vom discuta și cu investitori străini pentru parteneriat public-privat. Avem în vedere și introducerea acestui aeroport într-o hotărâre de Guvern. Pe noi ne interesează ca acest proiect să devină cât mai repede realitate. Și facem o evaluare, astfel încât acest aeroport să poată fi reparat acest aeroport. Înainte de a spune un lucru și de a promite ceva, eu cred că trebuie să vorbim despre lucrurile pe care le facem și pe urmă să venim cu detalii. Dacă spun că voi avea întâlnire duminică sau că am o întâlnire tot pentru aeroportul de la Galați peste două săptămâni, nu cred că cei care ne ascultă vor avea foarte multă încredere. De aceea, vreau ca după această întâlnire sau după întâlnirea de peste două săptămâni, să spunem că am găsit investitor și începem toate formalitățile pentru a realiza acest aeroport”, a spus Dăncilă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat, la jumătatea lunii mai, în timpul unei vizite în județul Galați, că se va construi un aeroport între orașele Galați, Brăila și Focșani.

 

Inchide