Dăncilă aruncă bomba: Pe cine vrea premierul la conducerea Camerei Deputaților

Redactor:
Ana Petrescu
Dăncilă aruncă bomba: Pe cine vrea premierul la conducerea Camerei Deputaților
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, că social democrații încearcă să găsească soluții astfel încât la conducerea Camerei Deputaților să fie numit Marcel Ciolacu, actualmente chestor al Camerei Deputaților.

„Vom discuta.Vom vedea ce soluții găsim astfel încât la președinția Camerei Deputaților să avem un social-democrat, respectiv Marcel Ciolacu”, a precizat Viorica Dăncilă.

Biroul Permanent Național al Camerei Deputaților a stabilit, marți, ca noul președinte interimar al Camerei Deputaților pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui președinte definitiv să fie Carmen Mihălcescu, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, secretar al BPN.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PSD-ALDE vor avea o propunere comună pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Șefia Camerei era deținută de Liviu Dragnea, cel care a fost încarcerat, luni seară, la Penitenciarul Rahova în urma condamnării definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Inchide