Dăncilă și-a modificat numele pe pagina de Facebook: Viorica Vasilica, în ciuda ironiilor lui Iohannis

Redactor:
Gândul
Dăncilă și-a modificat numele pe pagina de Facebook: Viorica Vasilica, în ciuda ironiilor lui Iohannis
POLITICĂ. Viorica Dăncilă, replică dură la adresa lui Florin Cîțu: „Puneți economia pe butuci” / Sursa FOTO: Mediafax FOTO
În campania electorală Dăncilă se axează pe valorile tradiționale românești, în timp ce Iohannis se bazează pe România normală în care statul este în slujba cetățeanului. Candidata PSD vorbește despre familie, muncă, inimă românească și nu în ultimul rând ne arată că se mândrește cu numele ei autohton, deși Iohannis o ironizează repetându-i constant al doilea prenume. Viorica Vasilica are numele întreg pe pagina sa de Facebook.

Dăncilă  nu se teme să-și arate întreg numele, deși o întreagă țară o ironizează pentru autohtonul „Vasilica”, așa că și-a modificat numele pe Facebook.

Candidatul PSD a postat pe rețeaua o imagine în care primește de la o susținătoare un trnadafir, simbolul partidului. Dăncilă nu a ezitat să vorbeaască despre valorile pe care le susține în campanie.

„Despre „Inima românească”

Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: „Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii. Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!”

Și i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toți cei uniți de credință, de tradițiile noastre autentice, de speranța într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toți cei ce simt românește și cei care cred în viitorul nostru mai bun. Voi lupta pentru a câștiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia și e casa noastră și că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă și ne ține împreună!”, a scris Dăncilă pe Facebook.

 

În același timp, Klaus Iohannis pune accent pe justiție, pe România normală, caracterizată de statul care este în slujba cetățeanului, iar administrația publică este profesionalizată și reconectată la nevoile oamenilor.  

 

Inchide