DELIR POLITIC. Ponta: „Nici dacă-i împuști nu e suficient”. Anastase: „Acest personaj are probleme psihiatrice. Ponta mănâncă pe banii pensionarilor”

DELIR POLITIC. Ponta: Nici dacă-i împuști nu e suficient. Anastase: Acest personaj are probleme psihiatrice. Ponta mănâncă pe banii pensionarilor
Publicat: 25/04/2012, 16:46
Actualizat: 26/04/2012, 08:22

Declarații halucinante făcute astăzi de doi lideri politici, unul din opoziție și unul de la putere. Tonul l-a dat Victor Ponta, liderul PSD, care s-a întors la declarațiile-șoc de altădată. „Nici dacă îi împuști nu este suficient. Câte plângeri penale mai are Roberta Anastase? Celor 2,2 milioane de pensionari trebuie să li se ceară scuze, să li se repare prejudiciul cauzat prin incompetență și ticăloșie”, a spus Ponta, referindu-se la „genocidul” pe care PDL l-ar face cu pensionarii.

Replica a venit din partea Robertei Anastase, care s-a grăbit să taxeze „derapajele psihiatrice ale acestui personaj”. Președinta Camerei deputaților a interpretat declarația lui Ponta ca pe o amenințare directă la integritatea ei fizică și a colegilor de partid, subliniind că, dacă ajunge cu partidul său la putere, Victor Ponta ar urma să-i împuște și pe cei care nu l-au votat. „Victor Ponta amenință cu moartea liderii politici, mâine îi va amenința cu moartea pe românii care nu-l votează”, a tras alarma Roberta Anastase.

Mai mult, șefa Camerei a spus că adversarului său politic nici nu-i pasă de pensionari, de vreme ce își angajează bone filipineze, în loc de pensionare rdin România și-și petrece vacanțele în locuri „exotice”. „Dumnezeule mare, în ce lume trăim și vrea să vină la putere! Atâta suflet are Victor Ponta ca, în loc să angajeze o femeie româncă fără serviciu, aduce bone filipineze. Victor Ponta mânâncă o pâine caldă în Dubai și la Roma și în alte locuri exotice în care merge alături de oameni de afaceri înbogățiți din contracte cu statul. Victor Ponta mânâncă pe banii pensionarilor”, a exclamat Anastase.

Omul de afaceri „îmbogățit din afaceri cu statul” la care face referire Anastase este Sebastian Ghiță, patronul RTV, un bun prieten al lui Victor Ponta și partener de vacanțe cu familia liderului PSD.

Declarația lui Anastase, pe larg:

„Victor Ponta și partidul au trecut într-o altă etapă: amenințarea cu asasinatul politic, cu moartea. Acum câteva zile, un deputat PSD, Adrian Solomon, își permitea să-l amenințe pe premier cu moartea. Olguța Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera amenințări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piață câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o amenințare la adresa oamenilor politici, din nou amenințare cu moartea. Dumnezeule mare, în ce lume trăim și cine dorește să vină la putere în România anului 2012!”

„Limita a fost depășită demult. Azi, Ponta, în lipsa unor soluții, amenință cu moartea politicienii, mâine, în lipsa voturilor, va amenința cu moartea românii care nu cred și nu pot să creadă în el. Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos. Trebuie să există o reacție foarte dură”.

Declarația lui Victor Ponta poate fi citită AICI

Citește și Cât costă sicriul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom