• Publicat:
Politică

Deputat PNL, atac virulent la Dan Barna: Omul e mincinos sau nebun? Ne spune de trei ani că ei nu mint

Deputat PNL, atac virulent la Dan Barna: Omul e mincinos sau nebun? Ne spune de trei ani că ei nu mint
Deputatul PNL Pavel Popescu a scris, pe Facebook, că un partid nou "ne spune de 3 ani că ei nu mint", iar "candidatul lor la prezidețiale" spune că dacă era președinte nu s-ar fi întâmplat tragedia de la Carcal. Popescu se întreabă retoric dacă acesta este "mincinos sau nebun".

„Un partid nou ne spune de 3 ani ca ei nu mint. Azi, candidatul lor la prezidentiale ne spune ca daca era Presedinte, nu se intampla tragedia de la Caracal. Acum decideti voi: omul e mincinos sau nebun? Pentru a doua varianta, va reamintesc solutia pe care am propus-o prin initiativa legislativa #faranebuni”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL Pavel Popescu.

Acesta a publicat un link către o inițiativă legislativă depusă de el la Camera Deputaților prin care este propusă modificarea Legii 2018/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente.

Proiectul de lege vizează introducerea unei noi prevederi pentru înregistrarea candidaturii la un scrutin electoral: avizul psihologic.

Reacția liberalului vine în contextul în care liderul USR Dan Barna a declarat, miercuri seară, la TVR1, că dacă ar fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat.

„Dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcționarea instituțiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranței cetățeanului, furnizarea siguranței pentru cetățeni”, a afirmat Dan Barna.

Inchide