Deputatul PSD Adrian Solomon explică de ce a spus că premierul Ungureanu va avea soarta politicianului ucis Aldo Moro. „Mă refeream la faptul că o să aibă o viață chinuită”

Redactor:
Sorina Ionașc
Deputatul PSD Adrian Solomon explică de ce a spus că premierul Ungureanu va avea soarta politicianului ucis Aldo Moro. „Mă refeream la faptul că o să aibă o viață chinuită”
Deputatul PSD Adrian Solomon îl contestă pe Mihai Răzvan Ungureanu, amenințându-l cu o viață chinuită dacă nu va ține cont de problemele bârlădenilor.

Deputatul PSD Adrian Solomon l-a amenințat pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu, într-o conferință de presă, că va avea aceeași soartă ca politicianul italian Aldo Moro, ucis în 1978, dacă nu va veni la primări Bârladului pentru a se interesa de soarta locuitorilor.

„Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimțirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad și să nu anunțe autoritățile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro. Și asta nu-i o amenințare e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad și să nu te oprești pe la primărie, să n-ai bunul simț să suni la primărie înainte că vii”, scrie Bârlad Online.

Având în vedere că Aldo Moro fost un politician, care a fost răpit și ucis, unii au tras concluzia că spusele lui Solomon au reprezentat o amenințare cu moartea. Cu toate acestea, deputatul PSD a negat aceste lucruri, spunând că a fost un simplu discurs, fără a avea nimic cu premierul.

„Nici de departe nu mă gândeam eu la aberațiile astea. Este o anti-campanie, e aberant. Mă declar consternat de ce poate să ajungă în capul unor oameni. Dacă ziceam că va avea soarta lui Ceaușescu, poate că era mai interesant. Asta cu Aldo Moro este o expresie din popor și mă refeream la faptul că Ungureanu o să aibă o viață chinuită”, a declarat Solomon pentru gândul.

Mai mult, întrebat la ce fel de „chinuri” se referă, social-democratul a spus că vor protesta împotriva măsurilor premierului, atât pe 26 aprilie în cadrul mitingului pregătit, cât și la București, în fața Guvernului.

„Tăriceanu când a venit la Bârlad i-am pus fanfara cu marșuri funebre. M-am referit la faptul că Ungureanu va avea viață grea, în sensul în care  vom face un miting anti-guvernamental, nu ne gândim noi la personaje istorice reale. Dacă Ungureanu va veni pe 1 mai la Bârlad, dacă va mai fi premier până atunci, și nu se oprește la Bârlad să dea răspunsuri ferme și clare despre măsurile de protecție a mediului și despre ce face Guvernul pentru oamenii în chestiunea gazelor de șist, atunci manifestațiile vor continua până a venit în București, în fața Guvernului”, a mai spus deputatul.

 

 

Gigi Becali a anunţat că FCSB are un nou atacant. Basarab Panduru, dat pe spate...
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Numai Ion Țiriac putea face asta! Miliardarul a uitat două Ferrari într-un garaj și după...
Țara din Europa pe care toată lumea a uitat-o. Nu a primit nici măcar o...
Ion Cristoiu: Unirea din 1859 n-ar fi fost posibilă dacă Imperiul Otoman n-ar fi trecut,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Când am putea reveni la normalitate. Cele mai bune și cele mai negre scenarii
A MURIT Oana Ştefănescu! Doliu uriaş în România...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Au DISTRUS totul în calea lor! Cel mai VECHI oraș din America, o MINUNE arheologică,...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului în România: Marea artistă A MURIT...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Ce preziceau că se va întâmpla în 2021… oamenii din 1921. E incredibil câte dintre...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide