Diaconescu se „reorientează” spre Radio Erevan: „Dacă aș vinde toate proprietățile mele, aș rămâne cu vreo 200-300 de milioane de euro”

Redactor:
Sorina Ionașc
Diaconescu se „reorientează” spre Radio Erevan: „Dacă aș vinde toate proprietățile mele, aș rămâne cu vreo 200-300 de milioane de euro”
Ultima oră

Judecătoria Sectorului 1 a încuviințat cererea băncii Volksbank de executare silită pe numele lui Dan Diaconescu, acesta neavând drept de atac. Cu toate acestea, avocatul patronului OTV, Daniel Fenechiu, susține că este vorba despre o neînțelegere, banca uitând să-și retragă una dintre plângerile formulate pe numele lui Diaconescu.

„A fost o neînțelegere în interpretarea unor clauze contractuale pe numele lui Dan Diaconescu. Nu a existat o comunicare destul de bună și nu am știu de acea cerere, ei au uitat să o retragă. Nu există nicio executare silită, cererea a rămas fără obiect”, a declarat Fenechiu, pentru gândul.

„E ca la Radio Erevan”

Contactat de gândul, Diaconescu susține că el este „unul dintre clienții favoriți ai băncii”, iar informația privind executarea sa silită este „ca la Radio Erevan”.

„Este o prostie, habar nu am de unde a apărut. E ca la Radio Erevan. Cum să fiu executat silit când eu am primit comunicat de la Volksbank pentru bună purtare, eu sunt unul dintre clienții lor favoriți. Creditul acesta a fost achitat de mult timp, nu știu ce să zic. Numai roata de la mașină depășește rata la bancă, credeți că nu aș avea cum s-o plătesc? Eu sunt unul dintre cei mai cinstiți cetățeni din România, sunt așa de corect încât nu am nicio rată neplătită”, a declarat Dan Diaconescu, pentru gândul.

Mai mult, el susține că în prezent lucrează la un comunicat din partea lui și a băncii pentru a clarifica situația. Totodată, Diaconescu a pus accent pe faptul că deține foarte multe proprietăți, pentru care a plătit toate impozitele înainte de termen.

„Avem credite de miliarde de euro și nu am nicio restanță la nicio bancă. Dacă aș vinde toate proprietățile mele, cu imobile cu tot, aș rămâne cu vreo 200-300 de milioane de euro și aș putea să-mi iau chiar și o insulă în Grecia, de exemplu”, a mai spus Diaconescu.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Volksbank România a cerut instanței încuviințarea executării silite a lui Dan Diaconescu pentru un credit bancar din 2008, de peste 2,3 milioane de euro, la Judecătoria Sectorului 1, potrivit Mediafax. Decizia finală a fost dată marți, 26 martie 2013, fără cale de atac.

Pe lângă locuința din București, Dan Diaconescu are o vilă în Sinaia și una în Constanța, dar și mai mulți bolizi de lux, un iaht și un avion.

 

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Motivul pentru care persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi de Covid-19, explicat de experți
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Gestul făcut de călătorii unui tren după ce acesta a rămas în câmp, în Prahova....
Planul Dacia în România, dezvăluit acum: e incredibil ce are de gând cu noul model...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Inchide