DOLIU ÎN USR | Un politician din Suceava, suspect de coronavirus, a murit acasă. Medicii i-au spus că e o simplă răceală

Redactor:
Gândul
DOLIU ÎN USR | Un politician din Suceava, suspect de coronavirus, a murit acasă. Medicii i-au spus că e o simplă răceală
Un politician USR din Suceava, suspect de coronavirus, a murit acasă (FOTO: DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO)

Irimia Sava, membru al filialei din Suceava, a murit sâmbătă la domiciliu, fiind suspect de coronavirus.

Deputatul USR Iulian Bulai susţine că, deşi politicianul a cerut în mod repetat să fie dus la spital, medicii i-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală, potrivit Mediafax.

Irimia Sava este colegul meu din USR Bunești – Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic și dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă.

Acum două zile, noua conducere militară a Spitalului Județean Suceava a trimis o ambulanță în 15 minute de la solicitarea telefonică.

Irimia este acum în stare critică și inconștient, la terapie intensivă. Prea târziu, se pare.

Domnule ministru Tătaru, trimiteți manageri medici militari la toate spitalele din țară care vor trata pacienții de Covid-19. Este nevoie de un management profesionist și ferm la toate aceste spitale, din toată țara. PS: Intre timp colegul meu a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nu a fost primit inca rezultatul testului covid-19.”, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

Inchide