Dragnea face anunțul. Cine se duce la consultările cu Iohannis din partea PSD

Redactor:
Ana Petrescu
Dragnea face anunțul. Cine se duce la consultările cu Iohannis din partea PSD
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi seară, că la consultările de vineri cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni va participa o delegație de trei persoane, între care se va afla și Eugen Nicolicea.

„Mâine o să meargă trei persoane. Domnul Nicolicea și încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineață la Cotroceni. La ora 9.00 va primi faxul. Cred că vor fi niște persoane care să îi placă foarte mult. Mâine la 9.00 o să afle, la 11.00 o să se întâlnească. Dacă nu îi primește problema dumnealui. Din câte știu eu colegii s-au pregătit (cu întrebări la referendum – n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a anunțat că probabil va participa la referendumul anunțat de șeful statului.

„La referendum. Cred că da. O să văd. Oricum mă duc la alegeri. Dacă iau buletinul o să văd. Noi avem niște teme lansate de Iohannis. Sunt niște teme generoase cu care cred că toate lumea e de acord. Mulți oameni de bună credință se întreabă de ce se mai cheltuie milioane de euro dacă toată lumea e de acord cu asta. I-am văzut pe cei de la USR-PLUS că susțin referendumul, dar Cioloș a modificat codurile prin ordonanțe. Dacă spui că ești de acord cu temele referendumului, atunci când să te luăm în seamă? Când spui stânga sau când spui dreapta? Dar oricum ar fi ei mint „, a completat Liviu Dragnea.

Inchide