Elena Băsescu, atacată dur de un om politic după Congresul Romilor: „Proasta aia mică a lui Băsescu este manipulată de Cioabă”

Redactor:
Mihai Schiau
Elena Băsescu, atacată dur de un om politic după Congresul Romilor: „Proasta aia mică a lui Băsescu este manipulată de Cioabă”

Politicianul Mădălin Voicu a criticat-o dur pe Elena Băsescu, pentru declarațiile pe care aceasta le-a făcut la Congresul Organizației internaționale a Rromilor, desfășurată la Sibiu.

Fiica președintelui Băsescu susține ideea „Regelui” romilor, Cioabă, de a scoate legitimații speciale pentru această etnie, însă Mădălin Voicu e convins că EBA dorește acest lucru doar pentru banii proveniți din vânzarea noilor acte.

„Inițial, am luat-o ca pe o glumă. Acum, văd că a venit și aia mică (n.r. Elena Băsescu) să explice ea cât de importante sunt legitimațiile. Bineînțeles că nu știe despre ce e vorba, sunt niște lucruri care nu aduc nimic bun în dezvoltarea romilor, ba din contră, ajung să facă un fel de segregare, cum era pe vremuri cu Steaua lui David lipită în pieptul evreilor din Polonia, Ungaria și România. E o cretinitate, o idioțenie! Nu știu cine ar putea marșa la așa ceva în afară de proasta aia mică a lui Băsescu”, a declarat Mădălin Voicu pentru ziarulring.ro.

„Eu nu am nicio problemă cu Elena Băsescu, că săraca nu are nicio vină, este o persoană mutantă. Nu pot să-l acuz pe Băsescu că a educat-o prost, fiindcă nu a educat-o deloc. Dar pot să-l acuz pe Cioabă că o manipulează. Dacă ea se lasă manipulată, înseamnă că e nevertebrată”, a mai spus Mădălin Voicu.

Deputatul îl acuză pe Regele Cioabă că, prin introducerea legitimațiilor speciale pentru romi, vrea să obțină profit. „Tu vrei să numești țiganii români țigani de o anumită categorie? De ce, ca să vadă Occidentul că nu toți infractorii sunt țigani din România? Eu cred că Cioabă vrea să vândă legitimații pe bani să facă o afacere. Nu-mi imaginez că un țigan normal ar dori să aibă o astfel de legitimație. Eu nu spun că infractorul nu poate fi țigan, dar, în general, infracțiunea nu are etnie. Nu numai că nu sunt de acord (n.r. cu ideea lui Cioabă), ci mă opun cu mare vehemență”, a mai spus Mădălin Voicu.

Inchide