Elena Băsescu către Mircea Diaconu: „Așa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura la europarlamentare” – FOTO

Redactor:
Mădălina Chițu
Elena Băsescu către Mircea Diaconu: „Așa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura la europarlamentare”  – FOTO
Mesajul postat de Elena Băsescu pe facebook pentru Mircea Diaconu

Elena Băsescu i-a transmis un mesaj lui Mircea Diaconu printr-o postare pe contul personal de Facebook: „Informație pentru Mircea Diaconu: așa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura ca independent la europarlamentare”. Mesajul este însoțit și de o fotografie în care mezina președintelui apare cu 30 de dosare.

Postarea a primit sute de like-uri și a fost distribuită de zeci de persoane.

Foto: Facebook

Elena Băsescu a demisionat ieri din PDL, iar mai apoi, într-o conferință de presă a PMP (Partidul Mișcarea populară), că nu va candida la europarlamentare. Aceasta a spus că a strâns „cu ușurință” cele 100.000 de semnături necesare pentru a candida ca independent la europarlamentare, dar a precizat că nu va candida.

„Deși am numărul de semnături, nu voi candida, pentru că nu doresc să iau unul, două sau trei procente din scorul PMP. Doresc ca acest proiect lansat de tatăl meu să reușească să dea, în 2016, premierul”, a spus Elena Băsescu.
„Poziționarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora”, a spus Elena Băsescu, precizând că ar fi doar un „troc imoral”, ea referindu-se la faptul că PMP îi rezervase locul 2 pe lista de candidați la PE.

Inchide