Eugen Tomac candidează la șefia PMP. Am învățat politică de la Traian Băsescu

Redactor:
Politic
Eugen Tomac candidează la șefia PMP. Am învățat politică de la Traian Băsescu
Eugen Tomac candidează la șefia PMP. Am învățat politică de la Traian Băsescu

„Pentru mine, la fel ca pentru mulți români, anul 2018 este unul special. Mă simt onorat să trăiesc această aniversare, mai ales că idealurile mele politice se regăsesc în obiectivele politice ale înaintașilor noștri, care, acum 100 de ani, au făurit România de la Nistru până aproape de Tisa! Tocmai de aceea, am decis să îmi asum, alături de colegii mei din PMP, misiunea de a lupta pentru reîntregirea țării, mai hotărât, mai convingător! Fiind motivat și determinat în această misiune, mi-am depus oficial candidatura la președinția PMP”, scrie Eugen Tomac, pe Facebook.

Alegerile urmează să aibă loc în cadrul Congresului extraordinar în16 iunie 2018, iar moțiunea lui Tomac se numește „Partidul Mișcarea Populară – Reîntregim România!”

„Am învățat politică de la cel mai bun, de la Președintele Traian Băsescu. Prin urmare, îmi asum responsabilitatea de a continua linia politică trasată de Președinte pentru modernizarea României. Avem responsabilitatea de a ne ridica la înălțimea așteptărilor românilor. Echipa alături de care plec la drum tocmai asta va face. Este acea echipă care va aduce un plus necesar în rândul forțelor de dreapta pentru a învinge PSD la următoarele runde de alegeri. Vom fi exact acei politicieni de care România are mare nevoie în acest moment”, mai scrie Tomac.

Acesta a explicat că proiectele de viitor sunt legate de promovarea legislației în sănătate, administrație, infrastructură,

„Cred, cu toată convingerea, că PMP va fi, în anii care urmează, un actor credibil și relevant în politica românească și că, începând din 2020, vom participa la viitoarea guvernare a forțelor de centru-dreapta din România”, susține Tomac.

 

Inchide