Fostul premier Adrian Năstase anunță un grup de sprijin al PSD cu alți foști și actuali lideri

Redactor:
Alexandru Costea
Fostul premier Adrian Năstase anunță un grup de sprijin al PSD cu alți foști și actuali lideri
Fostul premier Adrian Năstase a anunțat, marți, pe blogul său, că alături de fostul senator PSD Octav Cozmâncă și alți actuali și foști lideri ai partidului va constitui un grup de sprijin ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare.

„Împreună cu Octav Cozmâncă și cu alți foști și actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ținând seama de situația dificicilă a partidului după alegerile europarlamentare”, a scris Adrian Năstase, fost lider PSD, pe blogul său.

Adrian Năstase a afirmat, luni pe blog, că îi pare rău pentru ceea ce îndură Liviu Dragnea, mai ales că știe ce înseamnă „umilința unei condamnări”. Fostul premier a precizat că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze de la șefia PSD după scorul „umilitor” la alegerile europarlamentare.

El a mai spus că au existat acțiuni politice interne și externe de-a lungul timpului pentru a transforma PSD într-un partid de 20%. Acesta a adăugat că încercările lui Liviu Dragnea de a negocia cu statul paralel l-au dus într-o înfundătură pe liderul PSD, pe plan personal, iar partidul într-o criză profundă.

Inchide