Fostul premier Mihai Tudose a fost externat din spital

Redactor:
Dora Vulcan
Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni din spital după ce a fost internat săptămâna trecută la institutul de boli cardiovasculare "C.C. Iliescu", din București, în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce se afla cu colegii săi.

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni din spital după ce a fost internat săptămâna trecută la institutul de boli cardiovasculare „C.C. Iliescu”, din București, în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce se afla cu colegii săi.

Informația a fost confirmată de fostul premier pentru MEDIAFAX.

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni din spital după ce a fost internat marți la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din București cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins STEMI, potrivit documentului remis MEDIAFAX de managerul spitalului, profesor Șerban-Ion Bubenek Turconi, șeful secției ATI I Chirurgie Cardiovasculară.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat marți seară că fostului premier i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit.

Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD și s-a înscris în ProRomânia.

Inchide