Gabriela Firea, ironică la adresa lui Iohannis, care ar fi purtat cască: Așa ceva!? Ghinion!

Gabriela Firea, ironică la adresa lui Iohannis, care ar fi purtat cască: Așa ceva!? Ghinion!
Primarul general Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinței de presă, dacă are cască și i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (...) , ci și foarte spontan", scrie Firea, pe Facebook.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.
Președintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc „câteodată că fără copiuțe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască și dacă îi suflă cineva răspunsurile.

 

„Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva. Doamne ferește”, le-a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului le-a demonstrat jurnaliștilor că nu are căști în urechi și a făcut un gest dorind să indice că toate răspunsurile sale sunt ale sale, nu ale consilierilor.

 

Inchide