Gabriela Firea: Ludovic Orban e de o obrăznicie fără precedent

Gabriela Firea: Ludovic Orban e de o obrăznicie fără precedent
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat, duminică seara, pe premierul desemnat, Ludovic Orban, spunând că i se pare „de o obrăznicie politică fără precedent", deoarece, după ce a spus că PSD este „răul absolut", se plânge că nu vin oamenii PSD să îi voteze guvernul.

Primarul Gabriela Firea a spus despre Ludovic Orban că i se pare „de o obrăznicie fără precedent”, pentru că se plânge că social-democrații nu vin să voteze Guvernul.

„Mi se pare de o obrăznicie politică fără precedent să ai o obsesie pentru PSD, să pronunți într-o declarație de 3 minute de aproape 15 ori PSD, PSD, PSD, ca o morișcă, să demonizezi PSD, să spui că e răul absolut și că oamenii incapabil au fost la guvernare, iar ei au dărâmat acel guvern, dar pe urmă să te plângi pesediști că nu vin oamenii PSD să voteze guvernul…”, a spus Firea, la Antena 3.

Firea a amintit de momentul în care Ludovic Orban le-a cerut colegilor din PNL să „le dea în cap pesediștilor”, iar acum li cere acestora să voteze Guvernul.

„Ei (PNL – n.r.) au dat guvernul jos spunând că au o strategie, au în plan și românilor le va fi mult mai bine. Iar ei acum, așa cum spunea domnul Orban acum câteva luni, iau parul și dau un capul pesedistului, parlamentarului pesedist, că domnul Orban îi îndemna pe membrii PNL . Practic suntem în situația în care îl văd pe domnul Orban că îi obligă pe pesediști să se ducă să voteze acele persoane care nu sunt așa cum ne-au prezentat, că vor veni niște miniștri extraordinari, cu un CV greu de egalat și niște persoane la care nu ai nimic de comentat. Dimpotrivă, foarte mulți dintre ei sunt foarte slabi și s-a văzut asta în comisii”, a spus Firea.

Pentru a putea fi învestit Guvernul Orban sunt necesare minim 233 de voturi.

Potrivit calendarului aprobat de conducerea celor două camere ale Legislativului, votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului luni, de la ora 14.00.

 

Inchide