Gheorghe Flutur va candida la funcția de prim-vicepreședinte la Convenția Națională a PDL

Redactor:
Vlad Mironescu
Gheorghe Flutur va candida la funcția de prim-vicepreședinte la Convenția Națională a PDL
Președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că și-a înscris candidatura la Convenția Națională a PDL pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului în echipa lui Emil Boc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism și politici adevărate de dreapta.

Președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri,că și-a înscris candidatura la Convenția Națională a PDL pentrufuncția de prim-vicepreședinte al partidului în echipa lui EmilBoc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism și politiciadevărate de dreapta.

Flutur a declarat corespondentului MEDIAFAX că și-a înscris,miercuri, candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte PDL înechipa lui Emil Boc și că dorește să pună la dispoziția partiduluiexperiența sa parlamentară, guvernamentală și din administrațiajudețeană, dar și experiența de om de partid care a condus lavictorie mai multe campanii electorale din care, ultimele două,prezidențiale.

„Sunt un om de echipă. Pot lucra cu oricine din PDL și militezpentru unitatea echipei, pentru pragmatism și pentru politiciadevărate de dreapta cu efecte în modernizarea țării”, a spuspreședintele PDL Suceava.
El și-a exprimat speranța că moțiunea lui Emil Boc va fi moțiuneacâștigătoare la Convenția Națională.

„Voi milita pentru a găsi soluții pentru toți protagoniștiiacestei campanii interne”, a spus Flutur.

El a subliniat că la Suceava Colegiul Director al organizațieijudețene PDL a votat pentru ca toate cele trei moțiuni înscrise săfie prezentate în cadrul Convenției Naționale.

La Convenția Națională a PDL care se va desfășura în 14 mai vorcandida pentru funcția de președinte al partidului actualulpreședinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului,Vasile Blaga, și deputatul Theodor Paleologu.

Inchide