Iliescu: Intrarea lui Voicu în politică, o opțiune nefericită

Redactor:
Gândul
Iliescu: Intrarea lui Voicu în politică, o opțiune nefericită
Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede că intrarea lui Cătălin Voicu a fost o opțiune nefericită din partea acestuia. „Cred că a fost o opțiune nefericită. Și pentru el (Cătălin Voicu, n.r.) a fost o opțiune nefericită că a intrat în politică. Nu avea nevoie de așa ceva", a declarat Ion Iliescu, joi, la Pitești.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede că intrarealui Cătălin Voicu a fost o opțiune nefericită din partea acestuia.”Cred că a fost o opțiune nefericită. Și pentru el (Cătălin Voicu,n.r.) a fost o opțiune nefericită că a intrat în politică. Nu aveanevoie de așa ceva”, a declarat Ion Iliescu, joi, la Pitești,informează NewsIn.

Referindu-se la apariția în presă a stenogramelor care îl au înprim-plan pe senatorul PSD Voicu, Iliescu a precizat că vâlva cares-a făcut în jurul lor dovedește rea-intenție. „Practica în sine ainterceptării ține de alte năravuri, alte mentalități, altevremuri. Ar fi trebuit să ne debarasăm de așa ceva.

Și vehicularea acestor informații, că ăstea nu sunt stenograme.Stenograma este un înscris făcut de un profesionist, un stenograf,la o discuție oficială (…) Deci este un instrument politic deaceastă dată. Sunt chestiuni cu totul excepționale când se apeleazăla așa ceva, dar vehicularea lor în presă dovedește o totală reaintenție (…) Eu dezavuez în sine această mentalitate careguvernează acțiunea unor oameni cu responsabilități într-osocietate democratică”, a comentat Iliescu, citat de NewsIn

Inchide