Încă o demisie din PSD, chiar înainte de CEx. Senatorul Nicolae Marin: Dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă au deranjat și am fost izolat

Redactor:
Corespondenti
Încă o demisie din PSD, chiar înainte de CEx. Senatorul Nicolae Marin: Dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă au deranjat și am fost izolat
Senatorul gălățean Nicolae Marin a anunțat pe Facebook că demisionează din PSD și din funcția de chestor al Senatului. Politicianul spune că este nemulțumit de atitudinea colegilor care l-au izolat după ce a solicitat schimbări în partid și anunță că se va implica în alt proiect politic.

Nicolae Marin a devenit rivalul europarlamentarului Dan Nica, după ce a candidat la funcția de președinte al PSD Galați. Alegerile interne au fost câștigate în mod clar de Nica, iar Marin susține că dezbaterea și competiția promovate de el au deranjat în partid.

Nicolae Marin mai spune că în PSD sunt multe persoane nemulțumite care nu au curajul să vorbească despre aceste lucruri.

„Într-o democrație sănătoasă dezbaterea și competiția sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galați au deranjat și am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunț la calitatea de membru PSD și la funcția de Chestor al Senatului și voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulțumesc celor care susțin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public”, a scris Nicolae Marin pe Facebook.

Nicolae Marin a intrat în PSD în anul 2012 venind de la PP-DD.

În 2016 a fost ales senator pe listele PSD și, după alegerile europarlamentare, a criticat conducerea partidului, solicitând o „resetare” la nivel local și central.

Recent, a candidat la funcția de președinte al organizației județene PSD, fiind învins clar de Dan Nica.

×
Inchide