• Publicat:
Politică

Iohannis: După guvernarea PSD, România riscă să rămână singura țară din UE cu Mecanismul de Cooperare și Verificare

Iohannis: După guvernarea PSD, România riscă să rămână singura țară din UE cu Mecanismul de Cooperare și Verificare
Președintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, la evenimentul de lansare a programului său de candidat la prezidențiale, că PSD a împiedicat dezvoltarea României în ultimii 30 de ani. Iohannis spune că, după guvernarea PSD, România riscă să rămână singurul stat din UE care este supus MCV.

„Au trecut 30 de ani de la Revoluție, însă moștenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD a fost la putere, perpetuând incompetența și corupția. Acest partid a fost o piedică în calea dezvoltării României în toți acești 30 de ani. După această guvernare PSD, România riscă să rămână singura țară din UE cu MCV (Mecanismul de Cooperare și Verificare – n.r.) „, a declarat Klaus Iohannis.

„Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare. Este timpul pentru a răspunde onest și asumat la întrebarea ce avem de făcut ca România să devină o țară normală. Viziunea pe care eu o propun cetățenilor se găsește în programul prezidențial «Împreună pentru România normală»”, a mai afirmat Iohannis.

PNL a organizat, duminică, evenimentul de prezentare al programului prezidențial al președintelui Klaus Iohannis. La eveniment vor lua parte circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleși locali, simpatizanți și reprezentanți ai societății civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără președintele PNL, Ludovic Orban, Lazăr Comănescu, Mihai Daraban, Felix Pătrășcanu, Daniela Vișoianu și Dragoș Garofil.

 

Inchide