• Publicat:
Politică

Klaus Iohannis: PSD a dorit să țină avioanele la sol și promisiunile în aer

Klaus Iohannis: PSD a dorit să țină avioanele la sol și promisiunile în aer
Președintele Klaus Iohannis a spus, la lansarea programului său de candidat la prezidențiale, că România are printre cele mai puțin dezvoltate infrastructuri de transport din UE. Iohannis dă vina pe guvernarea PSD, despre care spune că a dorit "să țină avioanele la sol și promisiunile în aer".

„Astăzi, România are nevoie de investiții în infrastructură, în special în infrastructura de transport. Din păcate, și în această privință stăm foarte prost în rândul statelor Uniunii Europene, pentru toate tipurile de transport: rutier, feroviar, maritim sau aerian. Iar PSD știe bine de ce – pentru că au dorit să țină avioanele la sol și promisiunile în aer!”, a declarat, duminică, Klaus Iohannis, în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii sale pentru un nou mandat de președinte.

Iohannis susține că România trebuie să se integreze în Spațiul Unic de Transport European și este convins că guvernul PNL poate face acest lucru.

„Pentru a deveni cu adevărat hub de transport între Europa și Asia, coridoarele de transport nu trebuie să rămână simple proiecte pe hârtie, iar România trebuie să se integreze efectiv în Spațiul Unic de Transport European. De aceea, avem împreună obligația de a îndrepta lucrurile, prin proiecte de investiții majore. Și sunt convins că guvernul PNL știe, poate și trebuie să conecteze România cu ea însăși și cu lumea civilizată”, a afirmat acesta.

PNL a organizat, duminică, evenimentul de prezentare al programului prezidențial al președintelui Klaus Iohannis. La eveniment participă circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleși locali, simpatizanți și reprezentanți ai societății civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără președintele PNL, Ludovic Orban, Felix Pătrășcanu, Daniela Vișoianu și Dragoș Garofil.

 

Inchide