Lider ALDE, atac dur la Orban: Bietul Ludovic vinde brașoave. Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria

Redactor:
Politic
Lider ALDE, atac dur la Orban: Bietul Ludovic vinde brașoave. Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria
Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, referitor la afirmațiile lui Ludovic Orban potrivit cărora a discutat cu unii parlamentari ALDE care i-au spus că vor susține PNL la toamnă, că liderul liberalilor „vinde brașoave ca sa ridice moralul alor lui".

„Bietul Ludovic vinde brașoave ca sa ridice moralul alor lui. E adevărat că sună disperat pe la ALDE, numai că il refuza toată lumea. Cum crede el, care e întreținut de colegii de partid, că poate convinge pe cineva că va fi prim ministru? Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria, ca sa fie limpede pentru toți cei care își fac iluzii!”, a scris Daniel Zamfir, vineri pe Facebook.

Reacția vine după ce Ludovic Orban a anunțat că a avut discuții cu unii parlamentari ai ALDE care i-au dat dreptate cu privire la reproșurile aduse Guvernului, însă i-au spus că vor susține PNL de la toamnă. Liderul PNL a precizat că se va la moțiunea de cenzură vedea cât curaj are ALDE.

Liderul PNL a precizat, joi la postul B1 Tv, că, atunci când vorbești cu 90% din membrii ALDE, aceștia spun că le este rușine că sunt în siajul PSD, însă până la a vota moțiunea de cenzură este un pas mare. Președintele liberal a mai spus că este posibil ca ALDE să folosească scuze pentru că nu au curajul să facă ceea ce trebuie.

Moțiunea de cenzură inițiată de partidele de opoziție a fost citită în plenul reunit de miercuri, iar marțea viitoare va fi dezbătută și votată de către Parlament.

Inchide