Cristian Andrei
14.01.2015
Politică

Liderul PSD care „a agățat” pe Facebook, devenind protagonistul unui scandal sexual, a fost schimbat din funcție. Ponta fusese prevenit „că se va întâmpla ceva”

Ultima oră! SURPRIZĂ: Ponta știa de săptămâna trecută!

Pesediștii din Argeș au decis schimbarea președintelui CJ, Florin Tecău, din funcția de președinte al organizației după ce săptămânalul Ancheta a publicat mai multe stenograme cu discuțiile purtate de pesedist pe Facebook. Scandalul sexual în care a fost implicat i-a fost fatal lui Tecău pe linie de partid, acesta fiind practic obligat să renunțe la funcția de președinte PSD Argeș. 

Tecău nu a fost prezent la ședința de partid în care s-a decis înlocuirea sa din fruntea filialei, el anunțând că renunță la funcție. Cu câteva zile înainte de izbucnirea scandalului, președintele CJ Argeș a participat alături de premierul Victor Ponta la botezul fetiței deputatului Mircea Drăghici. La eveniment, Tecău l-a anunțat pe premier Ponta că se va afla în centrul unui scandal.

sursa foto: Ancheta

Președintele CJ Argeș a spus că va discuta cu juriștii despre modul în care va acționa în acest caz. 

Noul președinte al PSD Argeș este senatorul Șerban Valeca. Organizația PSD din Argeș se numără printre cele mai performante organizații ale social-democraților la ultimele alegeri, deși din fruntea sau au plecat Constantin Nicolescu – condamnat la închisoare în primă instanță și Tudor Pendiuc, arestat preventiv pentru fapte de corupție. 

 

×
Inchide