Lista UNPR la alegerile europarlamentare va fi deschisă chiar de către șeful partidului

Redactor:
Diana Grigore
Lista UNPR la alegerile europarlamentare va fi deschisă chiar de către șeful partidului
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă că va deschide lista la alegerile europarlamentare, pentru a ajuta partidul, dar că va demisiona pentru a realiza obiectivele formațiunii. "Propunem pentru Parlamentul European adevărați ambasadori ai României", a mai spus el.

„Voi deschide lista, dar rămân aici, în țară, să realizez obiectivele formațiunii, nu voi merge la Bruxelles, dar vreau să ajut partidul. Oricum, pe listă avem oameni pregătiți, specialiști în diferite domenii de activitate și iubitori de țară. Vrem să ajungă la Bruxelles patrioți adevărați, care să lupte pentru România. În Parlamentul European trebuie să fie oameni care să nu denigreze țara și imaginea sa, ci să o promoveze. De aceea, noi propunem pentru Parlamentul European adevărați ambasadori ai României”, a declarat sâmbătă, potrivit unui comunicat de presă, Gabriel Oprea, la la reuniunea organizațiilor partidului din municipiul București și din județul Ilfov.

Liderul partidului a mai spus că UNPR va face săptămâna viitoare anunțul oficial privind candidații formațiunii pentru alegerile europarlamentare.

Oprea le-a spus celor prezenți că „UNPR se ridică din nou”, iar mesajul său pentru românii patrioți este nu doar să voteze partidul, ci și să i se alăture.

„Am intrat într-un proces accelerat de reconstrucție. În ultimele luni, s-au înscris în partid peste 50.000 de noi membri. Cred că românii s-au săturat să audă povești de adormit copiii și promisiuni de campanie, care nu ajung niciodată să fie transpuse în măsuri reale. Spre deosebire de alții, pentru noi vorbesc faptele. Am transformat în fapte tot ceea ce am promis. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toți cei care sunt patrioți, să se înscrie în partidul nostru, să facem împreună ceea ce fiecare român are nevoie, să facem România bine. Românii trebuie să spună cu voce tare că își iubesc țara! Îi chemăm să-și exprime dorințele și să participe la punerea lor în practică direct, la noi în partid. Să punem umărul să facem bine pentru toți. Îi așteptăm în UNPR pe toți românii patrioți!”

În ceea ce privește noile proiecte ale UNPR, Oprea a anunțat că partidul pregătește un Program Național pentru Siguranța Rutieră.

 

Inchide