VIDEO | Marcel Ciolacu, despre absența de la recepţia de Ziua naţională a României: ”Eu coaliţia o am cu domnul Ciucă, nu cu domnul preşedinte”

Publicat: 06/12/2022, 16:06
Actualizat: 06/12/2022, 16:13

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat de ce a lipsit de la recepţia de Ziua naţională a României de la Palatul Cotroceni. Întrebat de jurnaliști dacă este un semn că nu a participat, liderul PSD a făcut câteva precizări.

”Nu este niciun semn. Eu coaliţia o am cu domnul Ciucă, nu cu domnul preşedinte. Nu e un mesaj pentru nimeni. Am fost la defilare, mi se pare mormal, ca și președinte al Camerei, pe urmă, fiecare dintre noi, timpul liber, ni-l aşezăm. Fiecare are priorităţile lui”, a spus preşedintele PSD.

Întrebat dacă a fost în Dubai in vacanţă, Ciolacu a răspuns: ”Cred că timpul meu liber mă priveşte”.

Marcel Ciolacu: ”Eu susţin această coaliţie”

De asemenea, liderul PSD a spus că susține în continuare actuala coaliție de guvernare. ”Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să împingă România într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase