Marcel Ciolacu despre Aurel Bălășoiu: ”În momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba. Eu i-am cerut domnului Bălășoiu să-și dea o demisie de onoare”

Publicat: 06/10/2022, 16:36

Președintele PSD a declarat joi la finalul lansării versiunii în limba română a „Cartei Albe a IMM-urilor din România” că deputatul Aurel Bălășoiu poate fi schimbat numai de români, în ciuda demisiei care i-a fost cerută în urma scandalului sexual în care a fost implicat.

Marcel Ciolacu este convins că decizia de a-l exclude pe Aurel Bălășoiu din partid este una corectă. Cu toate acestea nu poate face nimic pentru schimbarea din funcție a deputatului în ciuda faptului că i-a solicitat o demisie de onoare: ” În momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba” a afirmat liderul PSD.

În urma excluderii între Marcel Ciolacu și Aurel Bălășoiu nu au mai avut loc discuții, conform declarațiilor liderului PSD, dar acesta a lăsat de înțeles că este asaltat de mesaje pe WhatsApp:

”În fiecare seară eu am 200-300 de mesaje pe WhatsApp după așa presupusa comunicare a unui cetățean care are anumite probleme din punctul meu de vedere fără să deranjez pe nimeni, cu anumite probleme medicale și ar trebui să intre în acea zonă” a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat de jurnaliști despre eventuala demisie a lui Aurel Bălășoiu din funcția de deputat Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că aceasta rămâne decizia fostului membru PSD: ”Dânsul nu poate fi exclus din Parlament. Dacă doriți să susțin proiecte politice care n-au nicio treabă cu legile statului român, nu mă puneți că nu o s-o fac. În momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba. Eu i-am cerut domnului Bălășoiu să-și dea o demisie de onoare” a declarat liderul PSD.

De asemenea Marcel Ciolacu a specificat că nu a are mai multe informații despre subiect în afara celor care se află deja în spațiul public.

Lia Ruscea
Jurnalist Politic
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase