VIDEO – Marcel Ciolacu: Nu vor fi taxe noi. Asta este o certitudine / Sunt adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale

Publicat: 06/12/2022, 12:01
Actualizat: 06/12/2022, 12:20

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că „nu vor fi taxe noi”, iar acest lucru „este o certitudine”. El adaugă că bugetul pentru 2023 este unul „bun pentru condițiile actuale”.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine. (…) Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale. Și mi se pare corect și de bun simț.

Din ce am văzut bugetul aseară, împreună cu prim-ministru, avem un buget bun pentru condițiile actuale și asumându-ne acest lucru, că nu va fi introdusă absolut nicio taxă. Ar fi o greșeală majoră către toți oamenii de afaceri și toate investițiile”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”.

ANALIZĂ. Cât de bine se trăiește în marile capitale europene. De necrezut câți bani de cheltuială are un bucureștean!
Foto caracter ilustrativ / Sursa FOTO: oradesibiu.ro

Marcel Ciolacu: „Eu susţin această coaliţie”

Liderul PSD a spus, în acest context, că susține în continuare actuala coaliție de guvernare.

„Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să împingă România într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase