Marian Vanghelie le-a promis românilor din SUA că le va duce „5.000-10.000 de mici de la Cocoșatu”

Redactor:
Vlad Mironescu
Marian Vanghelie le-a promis românilor din SUA că le va duce „5.000-10.000 de mici de la Cocoșatu”
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, că s-a întâlnit în SUA cu reprezentanții comunității românești din Washington, a fost la picnic și le-a promis românilor stabiliți acolo că, data viitoare, le va duce într-un frigider "5.000-10.000 de mici de la Cocoșatu".

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, căs-a întâlnit în SUA cu reprezentanții comunității românești dinWashington, a fost la picnic și le-a promis românilor stabilițiacolo că, data viitoare, le va duce într-un frigider „5.000-10.000de mici de la Cocoșatu”.

„Acolo, la comunitate, am fost la picnic. Picnicul, să știți că,ori în România, ori în America, este la fel”, le-a explicatVanghelie ziariștilor, la aeroport, la întoarcerea din SUA.

El a spus că mâncarea a fost foarte bună și la picnicul din SUA amâncat și mici. „Am mâncat și mici, dacă asta este problema. Dincarne de acolo, doar nu vă gândiți că i-am gătit eu, că i-am duseu”, a adăugat edilul Sectorului 5.

Marian Vanghelie a apreciat că micii din SUA nu sunt ca aceia dinRomânia. „Le-am promis că le voi duce, următoarea dată, când mă voiduce, într-un frigider, vreo 5.000-10.000 de mici de la «Cocoșatu»,pentru că le era dor de micii de la Cocoșatu”, a relatatVanghelie.

El a precizat că s-a întâlnit cu reprezentanții comunitățiiromânilor din Washington, care sunt „supărați” pe reprezentanțiidin România. „Sunt supărați pe reprezentanții noștri din România,nu dintr-un partid, din toate partidele, dar încercăm să ținemlegătura, încercăm să-i ajutăm”, a adăugat liderul PSD, menționândcă românii de acolo „se chinuiesc de foarte mulți ani săconstruiască o biserică acolo, în Washington”.

Întrebat dacă românii din SUA trăiesc mai bine decât cei dinRomânia, Marian Vanghelie a răspuns că „nu există termen decomparație”. „Nu există termen de comparație, vă dați seama. Foartemulți români sunt implementați și lucrează în Guvernul StatelorUnite, am rămas uimit câți oameni lucrează în Guvernul StatelorUnite pe diferite paliere, dar pentru că sunt oameni pregătițiși-au găsit locul, sunt de 5 ani, de 10 ani, de 15 ani, erau și dinSectorul 5, erau din București, erau din țară. A fost discuțiafoarte bună cu părintele de acolo”, a precizat MarianVanghelie.

Vanghelie a mai spus că va mai merge în America, pentru că este „unom consecvent” și are, pentru perioada următoare, adică pentruurmătorii 15 ani, ” un plan foarte mare”, „pentru a încerca sărezolve anumite lucruri”.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost prezent, în aceastăsăptămână, în Statele Unite, la invitația A.I.P.A.C. (AmericanIsrael Public Affairs Committee), la o conferință unde auparticipat președintele american Barack Obama și premierulisraelian Benjamin Netanyahu.

Primarul Daniel Marian Vanghelie a plecat sâmbăta trecută pentru adoua oară în SUA. La plecare, acesta declara că, pe lângăîntâlnirea cu Obama și Netanyahu, este interesat și de posibiliiinvestitori.

Emma Toader, [email protected]

104 milioane de euro pentru FCSB. Gigi Becali a bătut toate recordurile din Liga 1
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Scandal în familia lui Gigi Becali! S-a certat cu nepotul Vasile Geambazi! Motivul de la...
Trucurile de pe WhatsApp de care nici nu știai. Românii trebuie să le afle cât...
Valul trei. Suedia, care evitase iniţial restricţiile anti-COVID, accelerează campania de vaccinare
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Șefa serviciilor de informații din SUA, noi precizări despre originea coronavirusului. Ce ipoteze sunt luate...
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
Locul din România considerat printre cele mai FRUMOASE din întreaga lume. „Un colț parcă rupt...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Surpriza Kaufland pentru toți românii care ajung în magazine: aceste produse sunt la preț excelent
Momente uluitoare la metrou. O cunoscută vedetă a lăsat perplecși călătorii dintr-o staţie FOTO
ȘOC în lumea muzicii românești: Marele cântăreț A MURIT
Cum să ții postul profesionist. Alimentul vegan cu mai multe proteine decât carnea de pui
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Modificare importantă făcută de Lidl. Ce schimbare importantă pe care trebuie să o ştie toţi...
Inchide