• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Marko Bela: Nu se pune problema remanierii miniștrilor UDMR. Boc nu ne-a cerut vreun nume spre remaniere și ne va informa în legătură cu miniștrii PDL

Marko Bela: Nu se pune problema remanierii miniștrilor UDMR. Boc nu ne-a cerut vreun nume spre remaniere și ne va informa în legătură cu miniștrii PDL
Miniștrii UDMR au avut o activitate intensă, au fost performanți și nu se pune problema remanierii lor, a spus, miercuri, liderul Uniunii, vicepremierul Marko Bela.

Miniștrii UDMR au avut o activitate intensă, au fost performanțiși nu se pune problema remanierii lor, a spus, miercuri, liderulUniunii, vicepremierul Marko Bela. „Ieri (marți – n.r.), când ne-amîntâlnit în grupurile parlamentare ale UDMR și am făcut un bilanț,am discutat și despre activitatea miniștrilor noștri. Din aceastădiscuție a reieșit că miniștrii UDMR au fost performanți, că aulucrat. La noi nu s-a pus problema remanierii în ceea ce priveștepartea UDMR din Guvern”, a declarat, miercuri, vicepremierul.Întrebat dacă premierul Emil Boc a cerut Uniunii nominalizareaunuia dintre miniștri UDMR în vederea remanierii, Marko Bela arăspuns negativ.

„Domnul prim-ministru, în mod firesc, ne va informa în legăturăcu concluziile domniei sale, respectiv ale PD-L, fiindcă parteneriinoștri, din câte știu eu, discută zilele acestea problemaremanierii, fac o analiză a activității miniștrilor lor. (…)Opinia noastră e că miniștrii au avut o activitate intensă și aufost performanți. Mă refer la miniștrii UDMR, noi n-am făcut oanaliză a activității miniștrilor celorlalți”, a conchis liderulUniunii.

Inchide