Alexandru Costea
10.06.2019
Politică

„Nu s-au înjurat”. Ce spune Dăncilă despre cearta dintre Oprișan și Ciolacu

„Nu s-au înjurat”. Ce spune Dăncilă despre cearta dintre Oprișan și Ciolacu
Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a declarat, luni, că între Marian Oprișan și Marcel Ciolacu, a fost o discuție, vineri, la CEx, în care „probabil s-au strâns foarte multe lucruri și oamenii au simțit nevoia să vorbească".

„A fost o discuție în care probabil s-au strâns foarte multe lucruri și oamenii au simțit nevoia să vorbească. Eu am lăsat să-și reproșeze ceea ce aveau de reproșat, să-și spună păsurile, dar după acest CEx cred că este important să ne arătăm respectul unul față de celălalt și să vorbim despre problemele politice ce ți mai puțin despre problemele personale. Dacă vrem să avem succes, trebuie să fim o echipă unită în care există acest respect reciproc. Nu s-au înjurat. Și-au reproșat anumite lucruri, care cred că s-au finalizat și că de acum încolo pornim pe alte principii, cel al respectului reciproc, al abordării constructive și al obiectivelor care ne stau în față”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, la finalul ședinței BPN al PSD.

Reacție vine în contextul în care președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că nu își aduce aminte dacă l-a amenințat cu bătaia pe președintele PSD Vrancea Marian Oprișan.

„Nu, nu ne înjurăm unii pe alții. Acum prietenia mea cu domnul Oprișan e de mult timp. Dar nu e vorba de înjurături și sub nicio formă de bătaie”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, înainta ședinței Biroului Politic al PSD.

Foto: Hepta

Inchide