Olguța Vasilescu îl critică pe Barna: Nu a trecut de gimnaziu

Redactor:
Politic
Olguța Vasilescu îl critică pe Barna: Nu a trecut de gimnaziu
Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a criticat pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale Dan Barna, spunând că acesta nu are cunoștințe elementare, după ce nu a reușit să identifice versurile dintr-o poezie de Octavian Goga.

„Nu a trecut de gimnaziu, că dacă ar fi trecut, știa că „Munții noștri” ar fi știut că este scrisă de Octavian Goga. Am apreciat că ne vorbește de competență, meritocrație, programul de guvernare care este prost. Programul nostru există. Îl pipăi și urlu…>.Am citat din Arghezi, ca să nu vă duceți iar în popor. Al dv este sublim, dar lipsește cu desăvârșire. Am citat din Caragiale”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

„Tocmai ce aflarăm că aveți un membru de partid, președinte de organizație de București care și-a turnat rudele la Secutitate. Vorbiți de hoți și infractori când în propriul partid vă acuzați unii pe alții că vă furați voturile. Mi-am mai plăcut și de colegul din partidul lui Petrov. Dl Pașcan, în 2010 când șeful dumneavoastră suprem tăia pensii și salarii la ce biserica v-ați rugat? Nu mai mergeți acolo că ne poartă ghinion”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale, a comis o nouă gafă, cu doar câteva zile înainte de startul oficial al campaniei electorale.

Un reporter de la Europa Liberă i-a recitat un vers din poezia „Munții noștri” a lui Octavian Goga, iar prezidențiabilul a spus că acestae aparțin unui „cântec de jale, dar de pe la 1800″.

Inchide