Oltean: Boc are „calități care nu se văd” și „nu aduc un spor de bine în buzunar”, dar e un tip deosebit

Redactor:
Matei Ioan
Oltean: Boc are „calități care nu se văd” și „nu aduc un spor de bine în buzunar”, dar e un tip deosebit
Emil Boc este "un tip deosebit, un om cu bun simț și cu dorința de a face bine", înzestrat cu calități despre care "nu se văd și nu aduc un spor de bine în buzunarul nostru", dar a cărui bună credință este remarcabilă.

Emil Boc este „un tip deosebit, un om cu bun simț și cu dorințade a face bine”, înzestrat cu calități despre care „nu se văd și nuaduc un spor de bine în buzunarul nostru”, dar a cărui bunăcredință este remarcabilă. Acesta descriere a premierului îiaparține vicepreședintelui PDL Ioan Oltean.

Oltean a făcut aceste declarații răspunzând întrebării unuijurnalist care a vrut să știe ce a vrut să spună atunci când adeclarat că „Emil Boc mai poate încasa”, transmite corespondentulMediafax.

„Emil Boc este un premier care nu și-a epuizat rolul, și nicienergia. Credeți că dacă ar fi venit alt prim-ministru acesta ar fifost beneficiarul laudelor? Următorul prim-ministru ar fi trebuitsă continue ce a început Guvernul Boc și să o încaseze și el”, adeclarat Ioan Oltean.

Liderul PDL a afirmat că dovada celor spuse de el este că premierulnu și-a depus mandatul.

„A spus că este la dispoziția partidului, dacă partidul decide săcontinue, continuă, iar dacă partidul decide să înceteze mandatul,îl încetează, dar nu a spus că își depune mandatul. Nu cred că EmilBoc și-ar depune mandatul mâine. Este un tip absolut excepțional,este un tip deosebit, un om cu bun simț și cu dorința de a facebine. Știu că sunt calități care nu se văd și nu aduc un spor debine în buzunarul nostru, al tuturor, așa este, dar are o bunăcredință care este remarcabilă”, a spus Oltean.

Vicepreședintele PDL a precizat că, în partidul său, nu suntgrupuri care să fie fidele unei anumite persoane.

„În PDL nu există oamenii lui Băsescu și oamenii lui Boc. În PDLsunt oamenii PDL și nicio altă interpretare nu își găseșteexplicația în interior”, a declarat Oltean, amintind că ladezbaterile din ultimele zile din partid au fost oameni care auexprimat o anumită poziție privind remanierea și alții care au avuto altă poziție privind continuitatea actului de guvernare fiecarecu argumentele lui. „În final, după ce au luat cuvântul zeci decolegi și parlamentari s-a votat deschis. Au fost atâția pentru ovariantă și majoritatea pentru altă variantă. Atunci am spus, ok,rămânem fideli opțiunii majoritare. Nu au părăsit sala, nu au fostdeclarații de altă natură. A fost o dezbatere excelentă, una dincele mai frumoase dezbateri la care am participat, iar cuvântul meua subliniat o asemenea frumusețe a dezbaterii”, a declarat IoanOltean.

Vicepreședintele PDL a adăugat că remanierea nu va aduce un plus deimagine PDL fiindcă miniștrii noi trebuie să continue reformeleîncepute de cei care au părăsit aceste funcții.

Elena Udrea, Sever Voinescu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, ZamfirIorguș pi Vasile Gherasim au votat, în întâlnirea conducerii PDL cuparlamentarii partidului, de miercuri seară, pentru demisiaGuvernului.

Videanu și Berceanu s-au sacrificat când au acceptat să fieminiștri

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean a mai declarat că Adriean Videanuși Radu Berceanu s-au sacrificat în momentul în care au acceptat săfie miniștri și nu atunci când au renunțat la mandatele lor.

„Adriean Videanu și Radu Berceanu s-au sacrificat când au acceptatsă fie miniștri și orice persoană care acceptă să fie ministruîntr-un Guvern, astăzi, este o persoană care posibil că îșisacrifică și cariera politică dacă dă greș”, a spus Oltean, care areamintit că cei doi au plecat de bună voie din Guvern.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Motivul pentru care persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi de Covid-19, explicat de experți
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Gestul făcut de călătorii unui tren după ce acesta a rămas în câmp, în Prahova....
Electric Castle 2021 a fost amânat. Când va avea loc, de fapt, festivalul mult așteptat...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Inchide