Orban va propune în Biroul Politic demiterea președintelui PNL Sector 2, Anca Boagiu

Redactor:
Diana Grigore
Orban va propune în Biroul Politic demiterea președintelui PNL Sector 2, Anca Boagiu
Ludovic Orban va propune, luni, în ședința Biroului Politic Național, demiterea liderului PNL Sector 2, Anca Boagiu, au declarat surse liberale pentru Mediafax. Inițiativa vine după ce atât Cristian Bușoi, cât și toți liderii de sectoare, mai puțin Boagiu, au demisionat.

„Ludovic Orban va propune demiterea Ancăi Boagiu din fruntea PNL Sector 2. Cristian Bușoi și președinții de sectoare și-au prezentat demisia în Biroul Executiv”, au declarat surse din interiorul partidului, pentru Mediafax.

Biroul Executiv a luat act, luni, de demisiile președinților de sectoare și liderului PNL București, Cristian Bușoi.

Potrivit surselor Mediafax, Rareș Bogdan ar urma să preia filiala PNL București, în locul lui Cristian Bușoi. De altfel, acesta a afirmat că e pregătit să preia filiala București, cu condiția formării propriei echipe.

„Dacă condițiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condițiile mele sunt extrem de dure și nu știu dacă vor conveni: Opoziție totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înțelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio inițiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiți să intre în opoziție radicală cu PSD, atunci for accepta condiția. Dacă vor accepta și cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei șase președinți de sectoare vor fi aleși de mine, nu de altcineva și vor fi validați”, a declarat Rareș Bogdan, înaintea ședinței BEX al PNL care a avut loc luni la Parlament.

O altă condiție pusă de Rareș Bogdan este crearea propriei echipe. El vrea să vină cu propriul secretar general.

Orban, mandatat să vină cu propuneri pentru președinții PNL București și de sectoare

Președintele PNL Ludovic Orban a fost mandatat, la propunerea sa, ca în termen de două săptămâni să vină cu propuneri pentru conducerea PNL București și președinții de sectoare, au declarat surse liberale, pentru Mediafax.

„Ludovic Orban a cerut mandat ca în două săptămâni să vină cu propuneri la București și la sectoare. El va veni și cu un plan de reconstrucție. Propunerea a fost validată în ședința Biroului Executiv”, au declarat surse din PNL, pentru Mediafax.

Inchide