Ponta: „Dacă mă întrebați pe mine, eu l-aș susține pe Oprescu pentru Primărie”. Vanghelie: „Sincer, cred că Victor îl vrea pe Sorin. E o decizie politică”. EXCLUSIV

Ponta: Dacă mă întrebați pe mine, eu l-aș susține pe Oprescu pentru Primărie. Vanghelie: Sincer, cred că Victor îl vrea pe Sorin. E o decizie politică. EXCLUSIV
Publicat: 23/04/2012, 19:28
Actualizat: 24/04/2012, 12:22

Liderul PSD, Victor Ponta, este tot mai convinscă soluția pentru Primăria Generală este Sorin Oprescu.„N-am nimic împotriva celorlalți, dar după cum arată,astăzi, sondajele. Piedone, Chiliman și Vanghelie nu strâng,împreună, nici jumătate din procentele lui Oprescu” adeclarat Ponta pentru gândul. „Amstabilit că USL va susține candidatul cel mai bine plasat însondaje, vorbind aici și despre Sorin Oprescu. N-am luat încă odecizie, pentru că așteptăm și rezultatul sondajelor din toamnă,dar dacă el stă cel mai bine și este de acord, atunci îl vomsusține în calitate de independent, pentru că nu se pune problemasă vină în partid”, a precizat Ponta. El a mai remarcat că Oprescueste în acest moment „cam la scorul USL”. „Dacă rămâne el, ceilalțivor candida la sectoare, trei ai noștri și trei, ceilalți” a maispus Ponta, luni seară, la finalul CEx al PSD.

Vanghelie joacădiplomatic

Șeful PSD București, Marian Vanghelie, aîncercat să dea impresia, luni seara, că este politicianul carepune interesul partidului mai presus decât interesul personal.„Asta e, dacă Oprescu stă mai bine îl susținem pe el, ce săfacem, e o decizie politică. Și, sincer, eu cred că Victor îl vreape Sorin”, a declarat Vanghelie pentrugândul.El a precizat însă că mai așteaptă rezultatul sondajelor din toamnalui 2011, ca să poatră tragă concluzii. Marian Vanghelie a lăsattotodată să se înțeleagă – conștient fiind că sondajele la zi îlplasează pe ultimul loc, în competiția cu ceilalți trei posibilicontracandidați – că, în cazul în care Oprescu va continua sărămână favoritul bucureștenilor în sondaje, trioulVanghelie-Piedone-Chiliman va fi nevoit să treacă peste orgolii șisă-l suțină pe actualul edil, dacă și USL va decide acestlucru.

Marian Vanghelie a precizat că marți, cei trei primari de sectorse vor întâlni cu Oprescu, la primărie, pentru a-i cere să susținăun punct de vedere comun în eventualitatea organizării unuireferendum privind Legea Capitalei.

Chiliman și Piedone n-aude gând să-l susțină pe Oprescu

Andrei Chiliman și CristianPopescu-Piedone au confirmat, pentru gândul, că marțise vor întâlni cu Oprescu, ca să discute pe tema referendumului,dar au negat ferm o eventuală susținere a Primarului General, înalegerile locale. „Nu ne-am înțeles să-l susținem pe Oprescu”.”Asta este doar o perdea de fum” au declarat cei doi.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
Cu cine a fost prinsă Mihaela Rădulescu, în pat? Dezvăluiri incredibile despre bărbatul cu care...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
Cu cine a fost prinsă Mihaela Rădulescu, în pat? Dezvăluiri incredibile despre bărbatul cu care...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Adrian NĂSTASE a fost REABILITAT și poate CANDIDA
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Aceste pensii vor fi desființate! Legea care tocmai a trecut în Parlament. Lovitură pentru mii...
Șoc teribil pentru regina Elisabeta a II-a! „O nouă suferință″ o chinuie la 95 de...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...