Primar Bacău (PSD): Într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi! Doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia

Redactor:
Corespondenti
Primar Bacău (PSD): Într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi! Doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia
Primarul PSD din Bacău, Cosmin Necula, cere demisia premierului Viorica Dăncilă și a miniștrilor, deoarece „este momentul să înțelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii". „Într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi", adaugă edilul.

„Cred că poporul a spus Partidului Social Democrat suficient. Este momentul să înțelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar și transparent cetățenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare. Cred că este momentul să recunoaștem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalența unor alegeri parlamentare”, scrie pe Facebook primarul PSD din Bacău, Cosmin Necula.

În opinia acestuia, votul de duminică „delegitimează” PSD pentru a conduce Guvernul.

 

„Consider că în actualul context european și național cei care au câștigat aceste alegeri trebuie să își asume guvernarea. Românii așteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei țări. Totodată, am convingerea că România trebuie să aibă o opoziție de stânga puternică. Însă într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi! Rezumând, doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia! Doamnelor și domnilor miniștri, vă rog să vă dați demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție!”, adaugă primarul.

PSD va avea ședința Biroului Permanent Național marți, ora 11.00, la Parlament. De la 18.00 social-democrații vor participa la întrunirea CEx. La cele două reuniuni, PSD va analiza rezultatul obținut de formațiune la europarlamentare și calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea.

 

Inchide