„Procurorul” Ponta: O să câștigăm alegerile și o să-i băgăm și în închisoare, măcar la asta mă pricep

Redactor:
Corespondenti
„Procurorul” Ponta: O să câștigăm alegerile și o să-i băgăm și în închisoare, măcar la asta mă pricep
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marți, în fața membrilor PSD, PNL și PC din Bistrița-Năsăud, că USL va câștiga alegerile din 2012 și că îi va "băga în închisoare" pe actualii guvernanți fiindcă el "măcar" la asta se pricepe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marți, în fața membrilor PSD, PNL și PC din Bistrița-Năsăud, că USL va câștiga alegerile din 2012 și că îi va „băga în închisoare” pe actualii guvernanți fiindcă el „măcar” la asta se pricepe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victor Ponta s-a adresat celor peste patru sute de membri ai PSD, PNL și PC din Bistrița-Năsăud, anunțând că, anul viitor, el, Crin Antonescu și Daniel Constantin vor merge de trei ori în fiecare județ.

„În schimb, dumneavoastră veți fi zi de zi aici, toți deputații și senatorii care trebuie să se ducă zi de zi și să vorbească cu oamenii. Dacă facem lucrul acesta, oricât vor fura ei, oricât vor cumpăra voturi, oricât ne vor amenința că ne cumpără oamenii, nu au cum să câștige. O să câștigăm alegerile. O să-i băgăm și în închisoare, să nu vă faceți niciun dubiu, măcar la asta mă pricep”, a declarat Victor Ponta.

El a spus că își dorește ca, din 2012, USL să aibă mai mulți președinți de consilii județene din Ardeal.

„Vreau ca Ardealul să fie reprezentat în Guvernul României și în conducerea partidelor din România, așa cum merită cu adevărat, cu oameni cinstiți, cu oameni cu care ne mândrim și care să aibă un cuvânt de spus”, a spus Ponta.

El le-a mai spus că una din învățămintele de luni, de la Senat, este că USL se poate baza doar pe ea, pe nimeni altcineva.

„Vreau ca UDMR să stea în opoziție, să nu mai vină de fiecare dată la guvernare. UDMR în opoziție, PDL la DNA, că ei știu drumul până acolo”, a declarat Ponta.

Liderul PSD le-a spus celor prezenți că are foarte mare încredere că USL Bistrița-Năsăud va câștiga alegerile.

Inchide