• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

PROTESTE BUCUREȘTI. Elena Udrea, despre proteste: „Sunt absolut firești, dar să nu fie confiscate de politicieni. Soluția nu este să-l schimbăm pe Boc cu Ponta”

Vezi aici pe cine...

Elena Udrea, ministrul PDL al Dezvoltării și Turismului, a declarat la Iași că protestele actuale sunt împotriva actualei guvernări, care a luat măsuri de austeritate, dar că încercările opoziției de a le confisca politic sunt nepermise și nu ajută la nimic, ci incită la violență.

FILMARE EXCLUSIVĂ! Operațiunea secretă „DUBA” de la Universitate? ASTA se întâmpla după BĂTĂLIA dintre suporteri și jandarmi!

„Protestele sunt absolut firești. E un protest împotriva actualei guvernări, e firesc, acest Guvern a luat măsuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani. Nu vorbim de politicieni născuți ieri, ci de lideri care au fost la guvernare în ultimii 20 de ani. Este nepermisă și nu ajută la nimic încercarea Opoziției de a politiza, de a-și atrage avantaje din nemulțumirile exprimate ale oamenilor”, a declarat Elena Udrea.

Ea a spus că își asumă huiduielile care îi sunt adresate de români, pentru că „sunt parte a acestui Guvern”.

Udrea susține însă că nu există în acest moment „o alternativă politică credibilă”: „Soluția nu este nici într-un caz să-l schimbi pe Boc cu Ponta. Orice soluție trebuie să fie una negociată, pe calea dialogului, exclus pe calea violențelor”.

„În țările din UE unde situația economică este mult mai grea decât în România, opoziția a colaborat și a oferit soluții”, a mai spus Elena Udrea.

Inchide