PSD, stăpân pe domeniul web destinat cărții lui Iohannis

Redactor:
Alexandru Costea
PSD, stăpân pe domeniul web destinat cărții lui Iohannis
Domeniul site-ului tuestieu.ro a fost înregistrat, luni, de către PSD, în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cărții EU.RO, ce urmează să fie disponibilă pe 17 aprilie. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cărții sale, pe Facebook, cu mesajul „Tu Ești EU.RO".

Potrivit Registrului de domenii ROTLD, domeniul tuestieu.ro a fost înregistrat de Partidul Social Democrat, cu sediul pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, București. Termenul de expirare a domeniului înregistrat de PSD este 07.04.2022.

Klaus Iohannis, președintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul „EU.RO – un dialog deschis despre Europa” fiind anunțat de Editura Curtea Veche, arată un comunicat remis Mediafax.

Volumul este prezentat ca un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

„EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este, potrivit editorilor, „o invitație la dezbatere, la analiză și cunoaștere, astfel încât să le ofere cititorilor informații de care au nevoie pentru a deveni cetățeni europeni implicați, alături de instrumente care să le contureze o poziție articulată față de Uniune și față de viitorul ei”.

Cartea prezintă ce anume implică pentru România apartenența la proiectul comunitar. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 – 16 aprilie.

Prețul noului volum semnat de Klaus Iohannis este de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele „Pas cu pas” (2014) și „Primul pas” (2015).

Tags:
Inchide