PSD: Știați că OUG 114, pe care Iohannis și PNL voiau să o abroge, prevede vouchere de VACANȚĂ?

Redactor:
Ana Petrescu
PSD: Știați că OUG 114, pe care Iohannis și PNL voiau să o abroge, prevede vouchere de VACANȚĂ?
Social-democrații au afirmat, joi, că ordonanța de urgență 114/2018 care introduce măsuri fiscale și pe care președintele Klaus Iohannis și PNL o vor abrogată, prevede acordarea voucherelor de vacanță pentru toți angajații din sectorul public.

„Știați că Ordonanța de Urgență a Guvernului 114/2018 (pe care Iohannis și PNL voiau să o abroge) prevede acordarea voucherelor de vacanță pentru toți angajații din sectorul public? PSD va continua să susțină salariații din România și dezvoltarea turismului românesc”, au scris social-democrații, joi pe pagina de Facebook, postare însoțită de un video de prezentare a măsurilor ordonanței de urgență.

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat, marți seara, spre dezbatere publică, proiectul de modificare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 114/2018, prin care modifică taxa pentru bănci, taxele pentru firmele din telecom și energie.

O reglementare inclusă în OUG 114 prevede pentru salariații din sistemul public ca orele lucrate peste programul de lucru să fie compensate cu timp liber, aceste persoane neneficiind de vouchere de vacanță. Măsura se aplică pentru perioada 2019 – 2021.

Inchide