Rareș Bogdan, despre cearta cu Iohannis: Zvonurile, lansate de oameni cu influență asupra unui lider

Redactor:
Politic
Rareș Bogdan, despre cearta cu Iohannis: Zvonurile, lansate de oameni cu influență asupra unui lider
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că zvonurile potrivit cărora s-a certat cu președintele Klaus Iohannis vin din zona unor oameni apropiați de un liderul PNL Ludovic Orban, iar în perioada următoare îi va demasca.

„Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculație, o să îi spun, deși îmi e jenă, îi spun: >. Nu m-am certat cu dânsul, mă înțeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influență pe lângă un lider de partid. dar o să îi demasc în curând pentru că și-au luat nasul la purtare”, a spus Rareș Bogdan, la România Tv.

Întrebat dacă acel lider de partid este Ludovic Orban , Rareș Bogdan a răspuns. „da, dar nu mai zic mai multe”.

„Ne pregătim de campanie și nu am de gând să mă cert nici cu președintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care își bagă limba în urechea unora sau a altora”, a completat europarlamentarul PNL.

Declarațiile vin în contextul în care în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Rareș Bogdan s-a certat cu șeful statului Klaus Iohannis.

 

Inchide