Răspunsul dat de Robert Negoiță când a fost întrebat dacă ar pleca la Pro România

Redactor:
Politic
Răspunsul dat de Robert Negoiță când a fost întrebat dacă ar pleca la Pro România
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat luni, legat de fotografia în care apare alături de Victor Ponta și Mihai Tudose,că a participat la un eveniment festiv și nu sunt dușmani. Cât privește trecerea sa la Pro România,Negoiță spune că de 14 ani este membru PSD și nu a mers stânga-dreapta.

„Sunt foști colegi, sunt oameni cu care am o relație foarte bună. Era ziua de naștere a lui Mihai Tudose. M-au invitat și m-am dus. Suntem într-o țară liberă și consider că evenimentele private nu trebuie politizate. Eu cred că se exagerează foarte mult. Domnule, sunt în alte partide, nu sunt dușmani. Suntem, eventual, adversari politici, dar relațiile interumane trebuie menținute. Suntem, totuși, oameni normali, avem prietenii, ne cunoaștem, îi apreciez pe unii dintre ei, chiar sunt oameni foarte capabili care au făcut lucruri pentru țara asta. De exemplu, Mihai Tudose. Eu am fost total împotrivă să-l schimbăm atunci când a fost schimbat din funcția de prim-ministru”, a afirmat Robert Negoiță.

Primarul Sectorului 3 apare într-o fotografie, postată de Felix Rache, alături de Victor Ponta, Mihai Tudose și Marian Neacșu, toți plecați sau excluși din PSD.

Întrebat dacă ar fi plecat la Pro România, dacă nu era primar, Negoiță a afirmat: „Dacă și cu parcă. Asta să știți că e disonanță cognitivă. Ce ar fi fost dacă….Vedeți că sunt aici. Sunt de 14 ani aici, de câte ori m-ați văzut că m-am dus stânga dreapta?”.

În ultima perioadă s-au înscris în Pro România social democrați care reprezentau nume grele în partid, dar care fie au fost trași pe linie moartă, fie au fost excluși. Printre aceștia se numără Marian Neacșu, fostul premier Mihai Tudose și fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu.

 

Tags:
Inchide