REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Ion Iliescu, pentru Gândul: „Crin Antonescu este o LICHEA, și-a încheiat cariera politică” AUDIO

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Ion Iliescu, pentru Gândul: „Crin Antonescu este o LICHEA, și-a încheiat cariera politică AUDIO
Publicat: 27/05/2014, 12:07
Actualizat: 08/08/2015, 13:00

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a caracterizat pe liderul PNL, Crin Antonescu, drept o „lichea” a cărei carieră politică s-a încheiat după scorul obținut de liberali la europarlamentare. Crin Antonescu nu a putut fi contactat până la această oră pentru o reacție.

„Este o lichea și un om lipsit de substanță și prezență politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Și-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârșit drumul său de om în politică”, a declarat în exclusivitate pentru gândul Ion Iliescu, care a adăugat că Antonescu este o dezamăgire pentru el.

Liderul PSD și-a continuat atacul la adresa lui Crin Antonescu pe care l-a acuzat de inconsecvență, inconsistență și lipsit de creier politic.

PUTEȚI ASCULTA LA FINALUL MATERIALULUI ÎNREGISTRAREA DECLARAȚIILOR LUI ION ILIESCU

Așa s-a manifestat și ca parlamentar, era un chiulangiu și un om care nu era deloc prezent . Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea și a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianțe și prin aceasta și-a demonstrat și inconsistența și superficialitatea totală așa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat”, și-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.

Iohannis o variantă superficială pentru președinție

Nici Klaus Iohannis, prim-vicepreședinte al PNL, nu este privit cu ochi mai buni de Ion Iliescu. Întrebat despre o posibilă candidatură a acestuia la prezidențiale, președintele de onoare al PSD nu îi dă șanse acestuia în competiția pentru funcția supremă în stat.

„Iohannis era o variantă superficială, nu avea substanță ideea Iohannis candidat la prezidențiale. Nici vorbă să fie candidat la prezidențiale. E bun pentru Sibiu, mai departe lumea nu l-a văzut nu îl cunoștea și s-a dovedit fără consistență”, a spus pentru gândul Iliescu.

„Ponta are drumul deschis spre Cotroceni, va fi obligat să candideze”

Ion Iliescu a lăudat scorul obținut de Alianța PSD – PC – UNPR la alegerile europarlamentare, afirmând că este cel mai bun scor obținut de stânga în Europa.

„Victor Ponta are drumul deschis spre candidatura la Cotroceni, ceea ce probabil nici nu îi prea convine. Va fi obligat să meargă în cursa prezidențială. Este omul cu cele mai multe șanse.S-a dovedit un om perseverent , a câștigat rapid în experiență și această confruntare deloc simplă a fost să/l lanseze pentru cursa spre prezidențială din toamnă. Se anunță ca singurul candidat consistent din partea PSD, a stângii”, a fost mesajul transmis de Ion Iliescu.

Iliescu: Băsescu și Udrea, demagogie simplă și vulgară

Scorul de 6%, obținut de PMP, la alegerile europarlamentare, l-au determinat pe Ion Iliescu să spună că tot ce au făcut aceștia a fost o „scamatorie” care nu a avut succes.

„Domnul Băsescu și doamna Udrea s-au dovedit niște apariții episodice în viața noastră politică. Toată scamatoria lor a demonstrat inconsistența oamenilor respectivi, demagogie simplă și vulgară”, a adăugat președintele de onoare al PSD.

„Ar fi riscant ca PNL să fuzioneze cu PDL, să joace cartea Udrea – Băsescu”

Ion Iliescu afirmă că este „riscant” pentru PNL să încerce o fuziune cu PDL, să „joace pe cartea lui Băsescu și Udrea”.

„Cred că mai sunt și oameni serioși în PNL care să gândească la o asemenea perspectivă și costurile ei. În privința refacerii USL, totul ține de dezbaterea politică internă a PNL în urma acestei experiențe, ar fi bine să se gândească minți lucide. E un proces acum în PNL cum anume se debarasează de influența nocivă a lui Crin Antonescu”, a declarat pentru gândul Ion Iliescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun