Senatorii au intrat în vacanță cu colinde, covrigi și șampanie

Redactor:
Ciolac Florin
Senatorii au intrat în vacanță cu colinde, covrigi și șampanie
Senatorii au încheiat sesiunea de toamnă și au intrat în vacanță colindați de copii din toată țara, sărbătorind lângă pomul de Crăciun din holul Senatului cu urări de "La Mulți Ani", șampanie și covrigi.

Senatorii au încheiat sesiunea de toamnă și au intrat în vacanță colindați de copii din toată țara, sărbătorind lângă pomul de Crăciun din holul Senatului cu urări de „La Mulți Ani”, șampanie și covrigi.

Senatorii au sărbătorit lângă pomul de Crăciun din holul principal al Senatului, pe scările marmură.

Ei au fost colindați, după ședința de plen, mai bine de o oră, de mai multe grupuri de copii din țară.

Senatorii au primit urări de la Corul Facultății de Teologie Ortodoxă, Grupul de copii „Allegreto” de la Palatul Național al Copiilor, grupul coral „Speranța” din Onești, Ansamblul „Bujorul” din Coșula, Botoșani și Ansamblul „Veselia” din Maramureș.

Senatorii prezenți pe scările de marmură au fost luați prin surprindere când o fetiță din grupul venit din Maramureș și-a scos căciula tradițională și i-a luat la rând pe aleși, așteptând tratația tradițională.

Cei prinși fără bani în buzunare au trebuit să se împrumute, la repezeală, de la colegi, sau să apeleze la plicurile pregătite, probabil, pentru cumpărături de Sărbători.

Tânăra maramureșeancă nu a dezvăluit câți bani a strâns, dar era vizibil fericită, mai ales că în căciulă se puteau vedea și câteva bancnote de 100 de lei.

La final, senatorii au ciocnit câte o cupă de șampanie, iar colindătorii au încins o horă, în care au avut curaj să se prindă și Marian Rasaliu și Gheorghe Marcu.

Inchide