Silviu Prigoană a revenit în PDL

Redactor:
Adrian Sava
Silviu Prigoană a revenit în PDL
Deputatul Silviu Prigoană s-a reînscris în PDL, a declarat, marți, liderul deputaților democrat-liberali Mircea Toader

Deputatul Silviu Prigoană s-a reînscris în PDL, a declarat,marți, liderul deputaților democrat-liberali Mircea Toader, citatde Mediafax.

„Domnul Silviu Prigoană și-a făcut reintrarea în partid ieri,alaltăieri, la organizația sector 3 București”, a spus Toader,adăugând că Prigoană demisionase din această organizație după ce aavut o opinie separată față de partid în legătură cu opțiuneapoliticienilor pentru politică sau afaceri.

Mircea Toader a arătat că l-a susținut pe Prigoană să reintre înpartid și a apreciat că acesta putea să facă acest lucru și pentrufaptul că demisionase și nu fusese exclus din PDL.

De altfel, Toader a precizat că, și după demisia din PDL, SilviuPrigoană a participat ca independent la ședințele grupuluiparlamentar al democrat-liberalilor din Cameră, RegulamentulCamerei permițând acest lucru.

Deputatul Silviu Prigoană a demisionat, în 1 iunie, din PDL.

Deputatul Silviu Prigoană declara atunci că și-a dat demisia dinPDL pentru că partidul a luat decizia de a se opta între politicăși calitatea de acționar la fime care au afaceri cu statul,menționând că, dacă o lege ar fi prevăzut că nu poate fi și deputatși acționar, ar fi demisionat din Parlament.

În 21 iulie, el a declarat că va reveni în PDL în momentul încare partidul își va schimba atitudinea față de oamenii de afaceri,afirmând că el s-a simțit „dat la o parte” atât timp cât a fost pusîn situația să aleagă între politică și afaceri.

Inchide