Social-democrații se reunesc în CEx, vineri, cu doar o zi înaintea Consiliului Național

Redactor:
Alexandru Costea
Social-democrații se reunesc în CEx, vineri, cu doar o zi înaintea Consiliului Național
PSD va organiza un nou Consiliu Executiv Național, vineri, de la ora 12:00, la sediul din Băneasa, cu o zi înaintea Congresului Național al partidului.

PSD va organiza un nou Comitet Executiv în care va fi validat proiectul politici și modificări la statutul partidului. Totodată, vor fi validate candidaturile pentru funcțiile de conducere ale partidului și va fi definitivată agenda Congresului de pe 29 iunie.

Surse social-democrate au declarat pentru Mediafax că în cadrul CEx-ului se vor purta discuții despre candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.

Social-democrații se vor reuni în Congres pe 29 iunie pentru alegerea președintelui, a președintelui executiv și a secretarului general.

Deocamdată, pentru funcția de președinte PSD și-a anunțat candidatura actualul președinte interimar, Viorica Dăncilă. Ministrul Ecaterina Andronescu a spus, la rândul ei, că nu exclude să candideze pentru cea mai importantă funcție din partid.

Viorica Dăncilă a preluat interimatul conducerii PSD pe 27 mai, după condamanarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Inchide