Ștefănescu: Iohannis merită să fie dat în judecată, dar nu mai există legea cu insulta și calomnia

Redactor:
Diana Grigore
Ștefănescu: Iohannis merită să fie dat în judecată, dar nu mai există legea cu insulta și calomnia
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să fie dat în judecată pentru toate „mizeriile" pe care le-a spus despre PSD, însă acest demers nu mai este posibil, deoarece nu mai există o lege care să rezolve problema insultei și calomniei.

„Sunt convins că Iohannis ar merita să fie dat judecată. Pentru toate aberațiile și mizeriile spuse despre noi. Dar nu mai avem legea aia cu insulta și calomnia. Că am fost tot noi buni și naivi cândva…”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmațiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocații.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că șeful statului Klaus Iohannis de la folosește tribuna oficială a Administrație Prezidențiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cere președintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

 

Inchide