Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Tabără: Premierul mi-a propus funcția de ministru al Agriculturii, am acceptat

Tabără: Premierul mi-a propus funcția de ministru al Agriculturii, am acceptat
Deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat, joi, pentru Mediafax, că a avut o discuție cu premierul Emil Boc, în urma căreia i s-a propus funcția de ministru al Agriculturii, iar el a acceptat. Tabără a precizat că a avut joi discuția cu premierul Emil Boc, președintele PDL.

UPDATE:Tabără: Premierul mi-a propus funcția de ministru alAgriculturii, am acceptat

Deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat, joi, pentru Mediafax,că a avut o discuție cu premierul Emil Boc, în urma căreia i s-apropus funcția de ministru al Agriculturii, iar el a acceptat.Tabără a precizat că a avut joi discuția cu premierul Emil Boc,președintele PDL.

El a evitat să precizeze obiectivele sale în cazul în care va fiministru al Agriculturii, precizând că le va indica după ce vor fiepuizate toate etapele de numire a sa în funcție.

Valeriu Tabără este președintele Comisiei de agricultură dinCamera Deputaților și a fost ministru al Agriculturii între 1994 și1996, în Guvernul Văcăroiu.

El ar urma să îl înlocuiască în funcție, la MinisterulAgriculturii, pe Mihail Dumitru, care a fost remaniat.


Deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat că a avut o discuție cuprim-ministrul, în această dimineață, despre postul de ministru alAgriculturii.

Totodată, aceasta a declarat că i s-a propus funcția, dar cădecizia va aparține partidului. Tabără a mai adăugat că nu adiscutat cu președintele Băsescu pe acest subiect.

Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, pentruMediafax, că a fost invitat de premier la Palatul Victoria, EmilBoc informându-l că se află pe lista miniștrilor care vor firemaniați și mulțumindu-i pentru colaborare, el luându-și cuaceastă ocazie rămas bun de la șeful Guvernului.

Vom reveni cu amănunte

Citește și:

Oamenii lui Băsescu au cerutdemisia întregului Cabinet Boc. Premierul a răspuns că e dispus săplece. Grupurile parlamentare ale PDL au aprobat remanierea -ULTIMA ORĂ

Bocle-a dat chestionare parlamentarilor PDL: Pe cine să dau afară?Este luată în calcul și o restructurare deguvern

Deunde strânge Băsescu pitici, ca să-și facă un nou partid.Hrebenciuc: „Din disperare, ar putea sparge PDL, cu Elena Udrea,Albă ca Zăpada”

MarkoBela: Nu se pune problema remanierii miniștrilor UDMR. Boc nu ne-acerut vreun nume spre remaniere și ne va informa în legătură cuminiștrii PDL

Înlocuitorul luiVlădescu ar putea fi Ion Ariton, deputat de Sibiu și apropiat allui Vasile Blaga – surse PDL pentru Gândul. ULTIMAORĂ

Întâlnire decisivăBăsescu – Boc ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ. Vlădescu, pe lista deremaniere. Președintele, după ce a fost sfidat pe toată linia: „Deacum încolo, faceți ce vreți”

ElenaUdrea a votat pentru plecarea lui Boc de la Guvern, împreună cu totCabinetul. Cum a reușit premierul să stingă revoluția și să impunăremanierea mică EXCLUSIV

COMENTARIU LIVE – Rodica Ciobanu:Premierul sado-maso

Listade remaniați cu care a intrat Boc în ședința PDL: Videanu,Berceanu, Vlădescu, Șeitan, Dumitru și Sandu. Vezi aici care suntpropunerile de înlocuitori. EXCLUSIV

Premierul Boc a intrat la ședințaliderilor PDL cu propunere pentru ministerul Muncii – Ioan NeluBotiș și la Finanțe – Ion Ariton

Necunoscutul Mihail Dumitru are osatisfacție după demitere: „Sunt pentru prima oară vedetă, nu? Astaîmi va lua calificativul de invizibil”

Inchide