Teo Trandafir, la Videochatul Gândul: „Sunt pentru legalizarea prostituției”. Ce spune despre prietena de Facebook Elena Băsescu și despre căsătoriile homosexuale

Teo Trandafir, la Videochatul Gândul: „Sunt pentru legalizarea prostituției. Ce spune despre prietena de Facebook Elena Băsescu și despre căsătoriile homosexuale
Publicat: 23/04/2012, 19:19
Actualizat: 24/04/2012, 01:49

Teo Trandafir, candidatul PDL la Colegiul 19 din Capitală, credecă Elena Băsescu ar trebui să fie mai susținută, pentru căreprezintă viitorul României, dar își pune probleme asupra”opacității” președintelui. La Videochatul Gândul, Teo a spuscă, deși n-o cunoaște pe fiica președintelui, crede că estecontestată pentru că e frumoasă și a avut „ghinionul cu«succesurile»”. Candidata PD-L nu ascultă manele, cu excepțiauneia, care este și favorita personajului principal din „State deRomânia”. Este de acord cu legalizarea prostituției. Răspunzândunei întrebări, Teo s-a declarat și în favoarea căsătoriilorhomosexuale – „Sunt niște oameni care se iubesc”. Apoi, ea arevenit, spunând că nu a înțeles bine întrebarea, că a crezut căeste vorba despre relațiile homosexuale și că este împotrivacăsătoriilor gay.

Despre Elena Băsescu: „Face parte din viitorulnostru”

• „Ce afăcut Elena Băsescu de e contestată așa rău, că e frumoasă și că aavut ghinionul cu «succesuri»?!. Ce n-ar da uneori să nu mai fiefiica tatălui său… Cred că e foarte greu să trăiești în umbraunui părinte atât de important politic. Pot să vă spun că suntemprietene pe Facebook. N-am văzut-o niciodată în realitate. Ar fiputut fi un pic mai susținută pentru că e tânără și mă gândesc că,dacă îi dăm toți în cap, mititică fiind, n-o să aibă niciodatășansa să crească. Sigur, e fata președintelui, «hai să dăm cupietre în ea!». Dăm, dar hai s-o ocrotim un pic, că face parte dinviitorul nostru, așa cum e ea, va fi europarlamentarul de mâine. Măgândesc pur uman că, dacă dai într-o fată așa, la un moment dat osă se lase”.

Despre Traian Băsescu: „Am votat în primul tur cuCrin”

• „N-amvorbit niciodată cu Traian Băsescu. Am votat în primul tur cu CrinAntonescu. Nu știu cât de bine e, cât de sănătos e ca tot ceea ceîți propui în viața asta să și iasă. A vrut să fie navigator, afost, a vrut să fie primar, a fost, a vrut să fie președinte, afost. E îngrijorător. Eu am învățat că cele mai multe împinsăturiînainte ți le dau eșecul și suferința. Dacă n-ai niciun eșec șinicio suferință, devii puțin opac la ceea ce ți se întâmplă în jur.Oprescu a pierdut de două ori înainte de a câștiga, știa omul de cese bate. Eu îl văd pe Traian Băsescu ca pe un domn care își propuneceva, orice are, face, îi iese. O fi bine, o fi rău?! N-am înțelesîncă”.

Manelele și buzele ca petalele

• „Nuascult niciodată manele, în afară de una care îmi place de mor: înState de România, Stătică avea una pe care o punea pe telefon,«Buzele tale, două petale». Îmi pare rău pentru asta, dar trebuiasă vă răspund”.

Legalizarea prostituției: „Da! Bărbații vor fi fericiți,căsniciile vor fi mai solide”

• „Da. Amavut probleme foarte mari din cauza asta, din cauza legii. M-amcertat cu niște reprezentanți ai BOR foarte rău, pentru că eu amîncercat să explic că doamnele cu pricina oricum vor exista și vorfi bolnave si vor avea HVP și vor da părinților care vor duce acasăla copii, pentru că HPV este extrem de contagios. Ar trebuiînființate niște stabilimente speciale, care să fie marcate,bărbații vor fi fericiți, căsniciile vor fi mai solide. Înțeleg căreligia interzice, dar e o realitate, nu poți să-mi spui că de miiși mii de ani există aceste domnițe și de mâine vor dispărea că numai vrem noi să le vedem. Ar trebui votată legea, să știm și să fiepe față!”

Căsătoriile homosexuale: „Mie mi se par OK. Sunt nișteoameni care se iubesc”

• Mie mi separ OK. Atâta vreme cât nu deranjezi pe nimeni, poți să faci cevrei. Nu mă deranjează pe mine, nu îmi face mie nimeni nimic. Suntniște oameni care se iubesc. Faptul că, din nefericire, sexul loreste același, nu mai e problema societății, este problema lor.

NOTĂ: Teo Trandafir a precizat, ulterior, că aînțeles greșit întrebarea. „Am crezut că întrebarea se referă larelațiile între homosexuali și nu la căsătorie. Problema căsătorieiîntre homosexuali nu este o problemă reală a românilor. ProblemeleRomaniei țin de nivelul de trai, de șomaj, de ratele la bancă etc.Ca om politic eu trebuie sa fac ceea ce își doresc oamenii, că deaia mă trimit acolo. Peste tot in lume există homosexuali. Nu suntavocatul lor, dar nici nu cred că ar trebuie blamați pentruorientarea lor sexuală aparte. Legat strict de casatorie, nu credcă acest lucru trebuie să se întâmple. Statul girează prinautoritatea sa un contract între doi oameni care poate servi dreptexemplu pentru restul populației”.

Adopție rapidă, decăderea din drepturi pentru părințiicare își trimit copiii la cerșit

• „Un an emult, jumătate de an ar fi suficient pentru adopție. Tribunalulcopiilor și familiei ar trebuie să fie peste tot și în afară deproblema adopțiilor să se ocupe și de părinții care își trimitcopiii la cerșit. Pedepsele ar trebui înăsprite, părintele careîncurajează sau își bate copilul ca să se ducă la cerșit ar trebuidecăzut din drepturile părintești”.

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
FOTO. Filmați când nu se așteptau: milionarii Cosmin Olăroiu și Gino Iorgulescu, întâlnire secretă cu...
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine e predispus la...
A mințit sau nu Bianca Drăgușanu? De câte ori a bătut-o, de fapt, Alex Bodi...
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
Horoscop SPECIAL! Se anunţă câştiguri COLOSALE pentru aceşti nativi
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Care este, de fapt, marja de profit a Dacia. Ford nu reușește la Craiova aceleași...
BANCUL ZILEI – Femeile apetisante și admiratorii exigenți
Cât ține imunitatea dată de vaccinul împotriva COVID? Rezultatele unui nou studiu efectuat în România
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Miroase a canalizare la tine în baie? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu instalația ta...
În TOMIS III, ca-n FILMELE de ACȚIUNE: Un bărbat a MURIT după ce a ALERGAT...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului: A fost găsită moartă
VINE ZĂPADA în România! Anunțul făcut în direct de ANM: "Așteptăm să se depună un...
Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...